Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή σε στάση αναμονής, περιμένει νεότερα μόνο για ομαδικές προπονήσεις

Published

on

Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη χθες ξεκαθάρισε ότι η δράση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πηγαίνει για το νέο χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε ο απολογισμός των 2ων Παρακτίων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την επιστροφή στη δράση και ανέφερε π[ως με βάση την εκτίμηση του η δράση πηγαίνει για το νέο χρόνο.
Η «Γ» έγραφε εδώ και μέρες πως μόνο αν υπάρχει καθοδική πορεία του covid-19, ίσως ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όμως βλέπουμε πως αυτό δεν συμβαίνει και για αυτό χθες η πολιτεία ανακοίνωσε παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.
ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Ασφαλώς και η εξέλιξη αυτή δεν αρέσει στην Παναχαϊκή, η οποία όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό και περιμένει να περάσει ο χρόνος για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν υπάρχουν ελπίδες να γίνει δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.
Οι κοκκινόμαυροι -όπως και οι υπόλοιπες ομάδες- περιμένουν τις εξελίξεις που λέγεται πως θα υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε τη Δευτέρα να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΓΓΑ η οποιαδήποτε απόφαση.
Προς το παρόν και το σενάριο για τα ομαδικές προπονήσεις είναι δύσκολο όμως μέχρι το Σαββατοκύριακο οι λοιμωξιολόγοι θα μελετήσουν τα δεδομένα και ίσως δώσουν απάντηση.
Στην περίπτωση που οι ειδικοί ανάψουν πράσινο φως για ομαδικές προπονήσεις, το νωρίτερο που μπορεί να γίνει αυτό, είναι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου λόγω λοκντάουν.
Μετά τις χθεσινές εξελίξεις ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο και θα επιδιώξει να βγάλει ένα πλάνο προετοιμασίας, είτε για τις ομαδικές προπονήσεις, είτε για τις ατομικές και το δώσει στους παίκτες του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement