Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (6/12)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε τζάμι πόρτας σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε τέσσερις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε παράθυρο ισόγειας οικίας, ημεδαπού άνδρα με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να  ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή και τον συνέλαβαν άμεσα.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία, με κάνναβη, συνολικού βάρους (24,3) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα προέκυψε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το μεσημέρι επικοινώνησε τηλεφωνικά με ελαιοτριβείο που διατηρεί ημεδαπός άνδρας και με το πρόσχημα αγοράς ελαιολάδου, του απέσπασε συνολικά το ποσό των (200) ευρώ μέσω της εφαρμογής λεφτά στο λεπτό.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολίτη αναφέροντας ότι « Η χρεωστική σας κάρτα έχει τεθεί σε προσωρινή αναστολή ».

Το μήνυμα είχε αποσταλεί από ηλεκτρονική διεύθυνση που προσομοίαζε με διεύθυνση τράπεζας, ζητώντας από τον πολίτη να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του.

Ο παθόντας πείσθηκε από τους ισχυρισμούς των δραστών με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν (1.400) ευρώ από τον λογαριασμό του και (600) ευρώ από λογαριασμό συγγενικού του προσώπου, στον οποίο είναι συνδικαιούχος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Κορίνθου, για διακεκριμένες κλοπές (ιχθυοκλοπή).

Ροή ειδήσεων

Advertisement