Connect with us

Βόλεϊ

Γ. Σύρος: «Πήγε στράφι η προετοιμασία μας, όμως προέχει η υγεία»

Published

on

Ατυχή στάθηκε η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλέων η οποία στην παρθενική της συμμετοχή στην preleague δεν πρόλαβε να αγωνιστεί καθώς λίγες μέρες πριν δώσει το πρώτο της παιχνίδι, έγινε το lockdown στον ελληνικό αθλητισμό.

Στην ομάδα του Αιγίου αγωνίζονται πολλοί Πατρινοί και ανάμεσά τους είναι το λίμπερο Γιώργος Σύρος ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και περιμένει να επιστρέψει στο γήπεδο.
«Αν και γνωρίζαμε πως υπήρχε η πιθανότατα της διακοπής του πρωταθλήματος, η περίοδος που ήρθε το lockdown ήταν άσχημη αφού η ομάδα μας ήταν φορμαρισμένη και το είχαμε δείξει και στο τουρνουά της Καλαμάτας» είπε στη «Γ» ο Γιώργος Σύρος και πρόσθεσε: «Δεν περιμέναμε να σταματήσουν οι αγώνες και αυτό μας στενοχώρησε πολύ γιατί πήγε στράφι η προετοιμασία που είχαμε κάνει για 2 μήνες καθότι ήμαστε και νέα ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να είμαστε όλοι υγιείς για να επιστρέψουμε στο γήπεδο.
Να προσθέσω μόνο πως πρόσφατα ζητήσαμε από την ΕΟΠΕ να έχουμε διάστημα τουλάχιστον 25 μέρες προπονήσεων για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και υπάρχει και ένα όριο, να έχουμε δράση μέχρι τον Μάρτιο, αλλιώς μετά δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα».

Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement