Connect with us

Παναχαϊκή

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ν. Παπαδόπουλος ξεκίνησε ήδη την αναζήτηση παικτών για τον Ιανουάριο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ξεκινήσει, να μην έχει βγει καν ημερομηνία έναρξης της Σούπερ Λιγκ 2 και τίποτα να μην είναι δεδομένο όμως στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής ήδη «μαγειρεύουν» για τον επόμενο μήνα.
Τι εννοούμε όταν λέμε μαγειρεύουν;

Πολύ απλά εννοούμε τη μεταγραφική της ενίσχυση για την περίοδο του Ιανουαρίου που η πατρινή ομάδα ελλείψει αδειοδότησης έχει περιορισμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ενισχυθεί.
Με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους περιορίσμους που ίσχυαν το καλοκαίρι μια ομάδα χωρίς άδεια μπορεί να αποκτήσει ξένους παίκτες κατά των 23 ετών, Έλληνες παίκτες κάτω των 25 ετών και υπάρχει ερωτηματικό σχετικά με το τι ισχύει για παίκτες άνω των 25 ετών.
Με βάση τις περσινές οδηγίες, οι ομάδες που δεν είχαν άδεια μπορούσαν να αποκτήσουν μέχρι τρεις παίκτες άνω των 25 ετών ωστόσο επειδή τώρα μιλάμε για τον Ιανουάριο, υπάρχει ένα ερωτηματικό.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Παναχαϊκής έχουν απευθύνει ερώτημα στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και περιμένουν απάντηση προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους.
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος έχει ήδη απλώσει δίχτυα και έχει κάνει επαφές με μάνατζερ για να βρεθούν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι θέσεις που ψάχνεται ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ωστόσο η λογική λέει πως θα αναζητήσει ένα χαφ, θέση που έπαιζε ο Τζοάο και από εκεί ίσως γίνει και μια ακόμα προσθήκη πίσω από την μεσαία γραμμή.
Επειδή ακόμα υπάρχουν οι περιορισμοί, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους κοκκινόμαυρους επομένως για αυτό ψάχνεται από τώρα ο Παπαδόπουλος ώστε να βρει κάτι κάλο.
ΔΥΟ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Βέβαια μπορεί να ψάχνεται από τώρα ο Νίκος Παπαδόπουλος ωστόσο μην περιμένει κανείς πολλά πράγματα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις τον Ιανουάριο, θα αποκτηθούν 2 ή το πολύ 3 παίκτες και ίσως κάποιοι από τους τρεις παίκτες που επέστρεψαν από τον Αμβρακικό Λουτρού, οι οποίοι θα γίνουν επαγγελματίες.
Άλλωστε έχει τονίσει και στο παρελθόν πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους νεαρούς παίκτες.
Στόχος του Παπαδόπουλου είναι οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου ώστε οι παίκτες να βρίσκονται στην Πάτρα και να ενσωματωθούν στην ομάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ
Την ίδια ώρα παρότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πηγαίνει για αρχές η μέσα Ιανουαρίου δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στον σχεδιασμό.
Οι παίκτες θα παραμείνουν κανονικά στην Πάτρα για να συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις εκτός φυσικά αν αλλάξει κάτι και η πολιτεία ανάψει πράσινο φως για ομαδικές προπονήσεις.
Πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να δοθούν μερικές μέρες άδεια για την περίοδο των εορτών όμως σε γενικές γραμμές, οι κοκκινόμαυροι θα παραμείνουν εδώ με τη λογική βέβαια πως μέσα στο μήνα θα έχει δοθεί το ok για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement