Connect with us

Μπάσκετ

Αποχωρησαν από τον Προμηθέα οι Μάντζαρης-Φαγιέ, έρχεται σήμερα ο Αμερικανός Γκραντ!

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Προμηθέα και επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της «Γ» για εβδομάδα αλλαγών.  Πάμε να ξεκινήσουμε από αυτούς που φεύγουν. Όλα δείχνουν πως μετά τον Τζέιμς, αποχωρούν από την ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Περιστερίου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την αθηναϊκή ομάδα και η διαφαινόμενη αποχώρησή του είναι απώλεια για τους πορτοκαλί.

Είναι ενδεικτικό πως χθες ο Μάντζαρης χωρίς κάποιο πρόβλημα ήταν εκτός αποστολής παρακολουθώντας το παιχνίδι με πολιτικά και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του αν και η πατρινή ομάδα του έκανε πρόταση προκειμένου να ανανεώσει.
Να σημειωθεί πως ο Μάντζαρης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, αποχαιρέτησε και έβαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας οι οποιοι αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες.
Επίσης παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Μο Φαγιέ. Χθες δεν ήταν στη 12άδα παρότι ξεπέρασε το πρόβλημά του και μάλιστα δεν ήταν καν στο «Δ. Τόφαλος» για το ματς με την Τσεντεβίτα. Ωστόσο σήμερα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις.

Στο αντίποδα τώρα, η πατρινή ομάδα κλείνει τον Αμερικανό Τζεράι Γκραντ, ο οποίος έρχεται να αντικαταστήσει τον Τζέιμς και αν όλα πάνε καλά ίσως και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα.
Στόχος του Προμηθέα είναι ο παίκτης να βγάλει μέχρι αύριο δελτίο και να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό Νικαίας.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΥ-ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΟΤΣΕΡ
Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Μάντζαρη, οι χθεσινές πληροφορίες λένε πως έχει πέσει στο τραπέζι η περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου ο οποίος μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μάντζαρη δεν φαίνεται να χωρά στο Περιστέρι.
Η περίπτωση έχει προταθεί στον Μάκη Γιατρά και συγκεντρώνει πιθανότητες να κλείσει το deal. Έχουν γίνει επαφές ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Επίσης ένας παίκτης που επίσης εχει προταθεί είναι ο Αμερικάνος σουτινγκ γκαρντ Τόντρικ Γκότσερ, παλιός παίκτης του Κοροίβου στη μεγάλη κατηγορία.

Λογικά θα γίνει και άλλη κίνηση απόκτησης παίκτη που θα παίζει κάτω από τη ρακέτα και ήδη εξετάζονται περιπτώσεις με στόχο μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες να κλείσει το θέμα.
Ο Γιάννης Αθηναίου που το καλοκαίρι υπέγραψε στο Περιστέρι έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια μετράει 3,8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ στο Basketball Champions League (3 ματς) και 9,8 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ στην Basket League.

Ροή ειδήσεων

Advertisement