Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας “μιλά” με υποψήφιους στόχους, βάρος σε Γκραντ, Αθηναίου και Αγραβάνη ενόψει Περιστεριού

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Προμηθέα, ο οποίος θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους και φυσικά για να κάνει χαρούμενη Πρωτοχρονιά.

Η πατρινή μάδα το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει το βάρος σε δυο τομείς, ο ένας είναι η απόκτηση ενός ξένου πλέι-μέικερ, όπου ήδη έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Πρόθεση του τεχνικού τιμ είναι να βρεθεί αξιόλογος παίκτης μέχρι την Πέμπτη και να έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως θα γίνει κάτι τέτοιο αφού αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, τότε δεν θα γίνει κίνηση.
Στο άλλο σκέλος που έχουν ρίξει βάρος ο Γιατράς και οι συνεργάτες του είναι να κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα στους 3 «νέους», δηλαδή τους Γιάννη Αθηναίου κα Γιάννη Αγραβάνη οι οποίοι κόντρα στον Ιωνικό αγωνίστηκαν με λίγες προπονήσεις και είναι λογικό να μην έχουν μπει στη φιλοσοφία της ομάδας.
Ο τρίτος νέος, είναι ο Αμερικανός Τζεράι Γκαρντ ο οποίος προχθές αλλά και χθες έκανε διπλή προπόνηση, επί της ουσίας ταχύρρυθμα μαθήματα, προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Ο Προμηθέας με τους 3 παίκτες και σε συνδυασμό με τον Χάρη Γιαννόπουλο που πλέον προπονείται κανονικά, θα παρουσιαστεί ενισχυμένος για να πάρει τη νίκη.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση στο «Τόφαλος» και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό τιμ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement