Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πενθήμερο πάρτι για την Πρωτοχρονιά διοργανώνει ο Νεϊμάρ

Published

on

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πληροφορία, που αν αποδειχθεί αληθινή θα ξεσηκώσει σάλο, ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ έχει προσκαλέσει 500 άτομα στο πολυήμερο ρεβεγιόν που διοργανώνει στην έπαυλή του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globo». Σύμφωνα με αυτό, με αφορμή τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς, ο ταλαντούχος και ακριβοπληρωμένος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει διοργανώσει πάρτι στην έπαυλη που διατηρεί στην περιοχή Mangaratiba, στα προάστια του βραζιλιάνικου κοσμοπολίτικου θερέτρου.

Κατά την ίδια πηγή, στη γιορτή που θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Πρωτοχρονιά, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν 500 άτομα, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι έχουν δοθεί συστάσεις σε όσους εμπλέκονται στο σχέδιο της διοργάνωσης και συμμετοχής στο εν λόγω ρεβεγιόν, προκειμένου να μη διαρρεύσουν πληροφορίες γι’ αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Βραζιλία είναι από τις πλέον πληγείσες χώρες παγκοσμίως από την πανδημία του νέου κορονοϊού, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement