Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Άη Βασίληδες στο «Άγιο Ανδρέα»-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Στην εκπνοή του χρόνου και σε συνέχεια των δράσεων της εορταστικήςπεριόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» και οι λοιπές υπηρεσίες του  νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δημιούργησαν  μια εορταστική ατμόσφαιρα για όσους αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται στο νοσοκομείο μακριά από τις οικογένειες τους.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2021, στις 6 μ.μ. οι άνδρες της ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας κατέβηκαν στα μπαλκόνια των κλινικών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ντυμένοι ως Άγιοι Βασίληδες!


Μέσα στους σάκους τους είχαν και προσέφεραν συμβολικά δώρα αλλά κυρίως φρόντισαν να φτάσει παντού το μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά.

“Μήνυμα που τόσο για όλους και το προσωπικό του νοσοκομείου , όσο και για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους έχει ιδιαίτερη αξία και ακόμα πιο έντονο συμβολισμό υπό τις τρέχουσες συνθήκες πανδημίας”, όπως ανέφερε ο Διοικητής του Ιδρύματος Ηλίας Θεοδωρόπουλος.
Η ξεχωριστή αυτή «αποστολή» ξεκίνησε από το πίσω μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στην πλευρά επί της οδού Φλέμινγκ. Μετά την ολοκλήρωσή της «αποστολής», η εκδήλωση συνεχίστηκε με εορταστικές μελωδίες από την μπάντα του Δήμου Πατρέων, στην είσοδο του 7ορόφου κτιρίου, όπου και προσφέρθηκαν αναμνηστικά γούρια και κεράσματα χορηγία πατρινών επιχειρήσεων. Η δράση σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement