Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας μάχεται σήμερα (17.00) εκτός με τη Λάρισα και θέλει την 3η συνεχόμενη νίκη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Με «όπλο» την καλή ψυχολογία από τις τελευταίες νίκες αλλά και τις βοήθειες από τις νέες προσθήκες η ομάδα του Προμηθέα αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (17.00) εκτός έδρας τη Λάρισα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της basketlegue.

Η πατρινή ομάδα έχει στόχο να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη και να σκαρφαλώσει ψηλά στην βαθμολογία στην οποία αυτή την στιγμή πλασματικά είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αφού έχει αρκετές εκκρεμότητες.

Έτσι τον δρόμο της αντεπίθεσης θέλει να τον συνεχίσει και στη Λάρισα όπου θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα ακόμα διπλό κόντρα στην αξιόμαχη θεσσαλική ομάδα.

Το έργο των «πορτοκαλί» είναι δύσκολο, η ομάδα της Θεσσαλίας προέρχεται από ήττα -από τον Ηρακλή- και είναι χαμηλά στην βαθμολογία και έτσι θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και ανάσα παραμονής.

Οι παίκτες του Προμηθέα θέλουν να νικήσουν για να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας αφού υπάρχουν συνεχόμενα ματς. Εκτός από το αυριανό παιχνίδι, υπάρχει το Σάββατο στην Πάτρα με τον ανταγωνιστικό Ηρακλή και στη συνέχεια έρχεται μάχη με την ισχυρή ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα  με προπόνηση στο κλειστό της Λάρισας και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Μάκη Γιατρά.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για τη Λάρισα και στο γήπεδο της πόλης θα κάνει την τελευταία της προπόνηση.

  • Στο μεταξύ, οριστικά παρελθόν από τον Προμηθέα αποτελεί ο Ντιάντε Γκάρετ ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στο Μεσολόγγι καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Για αυτό το λόγο άλλωστε ο Γιατράς συμπεριέλαβε στην 12άδα τους ταλαντούχους Θανάση Μπαζίνα και Γιώργο Τανούλη.

• Το Λάρισα-Προμηθέας Π. θα σφυρίξουν οι Τσαρούχα-Παντελίδης και Λόρτος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement