Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας δίνει σε οκτώ μέρες τρία κρίσιμα παιχνίδια και είναι ένα καλό κρας τεστ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ο Προμηθέας αφήνει προς το παρόν στην άκρη το θέμα της αντιπαράθεσης με την ΕΟΚ λόγω του Κυπέλλου, θέλοντας να χαμηλώσει τους τόνους και να κοιτάξει μπροστά αρχής γενομένης από τις δύσκολες μάχες πρωταθλήματος που έρχονται το επόμενο 8ήμερο.

Μπορεί η πατρινή ομάδα αυτή την εβδομάδα να έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί αφού δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική ωστόσο η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς σε διάστημα 8 ημερών, θα δώσει τρία δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια, 1 με ΑΕΚ και 2 κολλητά με Λαύριο.
Μιλάμε για τρεις αναμετρήσεις από τις όποιες οι 2 είναι εκτός Πάτρας. Επιπλέον και οι τρεις είναι απέναντι σε ομάδες-πρωταγωνίστριες οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο από τον ΠΑΟ που φέτος δεν είναι το ίδιο δυνατός όπως τα τελευταία χρόνια.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο, η πατρινή ομάδα θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ, την Τέταρτη 20 Ιανουαρίου θα παίξει εκτός έδρας με το Λαύριο και τρεις μέρες πιο μετά θα γίνει το ανάποδο, δηλαδή η αθηναϊκή ομάδα θα έρθει στο «Τόφαλος» για να αναμετρηθεί με τον Προμηθέα.
Είτε από βαθμολογικής άποψης, είτε από ψυχολογικής αυτά τα τρία παιχνίδια είναι ένα καλό τεστ που θα δείξει αν ο ανανεωμένος Προμηθέας θέλει να κάνει το 3×3 και να δείξει πως δίκαια είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσει -με όσες πιθανότητες του αναλογούν- τον τίτλο του πρωταθλητή.
Το Λαύριο πέρασε νικηφόρα και από την Λάρισα, πρόσφατα νίκησε τον ΠΑΟ, έχει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και δείχνει πως φέτος μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.
Βέβαια στο στρατόπεδο του Προμηθέα προς το παρόν δεν κοιτάζουν τις μάχες με το Λαύριο αλλά το δύσκολο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ από την οποία θέλουν να πάρουν τη νίκη για να χτίσουν σερί που θα τους ανεβάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΒΑΝΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΕΚ
Στο μεταγραφικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ξεμπλόκαρε το θέμα του Έβανς και έρχεται πολύ σύντομα -ίσως και σήμερα- στην Ελλάδα ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση της ομάδας.
Μόλις έρθει ο Αμερικανός παίκτης στη χώρα μας, θα γίνει αγώνας δρόμου από την ΚΑΕ προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι διαθέσιμος με την ΑΕΚ με τις πιθανότατες όμως να είναι μοιρασμένες.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τον Μάκη Γιατρά να υπολογίζει όλους τους παίκτες.
ΠΑΛΙ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές του ΑΕΚ-Προμηθέας. Το παιχνίδι ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Αναστόπουλος Π.-Πουρσανίδης Γ. και Κ. -Πουρσανίδης. Να θυμίσουμε πάντως πως ο Αναστόπουλος είναι κόκκινο …πανί από τα λάθη που έκανε εναντίον της πατρινής ομάδας στον περσινό τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement