Connect with us

Γυναίκα

Κόκκινα χείλη: Οι απαραίτητες αποχρώσεις

Published

on

 

Το κόκκινο κραγιόν, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο βασικά προϊόντα που ταιριάζει σε διαφορετικά γυναικεία στιλ και παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα και στην ψυχολογία σας. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται, ενώ, αισθάνεστε πιο όμορφη, πιο δυναμική. Και φυσικά καμία σας δεν έχει μόνο ένα στο νεσεσέρ σας. Πάντα εντοπίζετε μια απόχρωση που δεν έχετε και θέλετε να εντάξετε στη συλλογή σας. Ποια είναι όμως τα 3 βασικά κόκκινα κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας;

Το κλασικό κόκκινο: Ίσως το πιο δύσκολο κραγιόν που καλείστε να προσδιορίσετε αφού για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό, όμως, μιλώντας την γλώσσα των ειδικών, η κλασική, κόκκινη απόχρωση είναι φωτεινή και έχει γυαλιστερή υφή, χωρίς όμως στρας. Με άλλα λόγια, είναι ένα φωτεινό, ζωντανό κόκκινο, σε ενυδατική μορφή, για να γυαλίζουν διακριτικά τα χείλη μας.

Ματ πορτοκαλοκόκκινο: Ένα χρώμα με καλοκαιρινή διάθεση, που άνετα μπορεί να σταθεί και τον χειμώνα, λόγω της ματ υφής του. Δίνει χρώμα, φως στην εμφάνιση, απογειώνει κάθε τόνο δέρματος, ενώ με τίποτα δεν περνά απαρατήρητο.

Σκούρο κόκκινο: Πριν τέσσερα περίπου χρόνια δεν υπήρχαν ανοιχτόχρωμα κραγιόν στο νεσεσέρ σας. Την θέση τους είχαν πάρει τα σκούρα κραγιόν. Αν ένα έμεινε και πρέπει να υπάρχει πάντα, είναι το κλασικό, σκούρο κόκκινο κραγιόν, που μοιάζει με το χρώμα του κόκκινου κρασιού. Μπορεί επίσης να σταθεί χειμώνα, καλοκαίρι, παρόλη τη μουντή του διάθεση. Μόνο του ή συνδυασμένο με smokey look, το σκούρο, κόκκινο κραγιόν κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement