Connect with us

Γυναίκα

Συσκευές περιποίησης: Είναι τάση!

Published

on

Οι συσκευές περιποίησης, γνωστές και ως beauty gadgets, είναι τα «εργαλεία» που θα συμμαχήσουν μαζί σας για το καλύτερο αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση Πρακτικές αλλά και ευχάριστες στην χρήση, οι συσκευές ομορφιάς έφεραν επανάσταση στον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας. Αν θέλετε, λοιπόν, να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, μπορείτε να επενδύσετε σε μία ή και σε όλες τις παρακάτω συσκευές ομορφιάς.

Face Roller: Η απλή πράξη μασάζ του προσώπου σας με αυτό έχει πάρα πολλά οφέλη. Μπορεί ακόμη και να μειώσει το άγχος και να απελευθερώσει την ένταση.

Gua Sha: Τα εργαλεία gua sha μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το πρόσωπο. Είναι δροσερά και καταπραϋντικά -επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης για να μειώσουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή.

Led Light Mask: Υπάρχουν τώρα αρκετές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να αξιοποιήσει τη δύναμη του φωτός LED. Βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής, των ρυτίδων και του αποχρωματισμού της επιδερμίδας.

Συσκευή καθαρισμού παλμών: Αναβαθμίζει το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, τον καθαρισμό. Επιπλέον εγγυάται, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement