Connect with us

Βόλεϊ

Γ. Χριστόπουλος : «Θεωρώ αναγκαία την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων»

Published

on

Ο τεχνικός διευθυντής  του τμήματος βόλεϊ του Ερμή Πατρών  Γιώργος Χριστόπουλος έκανε πριν λίγες ώρες δηλώσεις στη ιστοσελίδα του συλλόγου (ermis.club)  όπου αναφέρθηκε στο πως περνά το διάστημα της καραντίνας αλλά και της ανυπομονησία του για την επιστροφή στη δράση και συμβουλεύει τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

– Κόουτς, πως βιώνεις  αυτή την δεύτερη καραντίνα ;

Γ.Χ.: «Νομίζω είναι πιο ψυχοφθόρα από την πρώτη αλλά παραμένω αισιόδοξος και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ξεπεράσουμε την δοκιμασία του covid-19 και θα την περιγράφουμε στο μέλλον ως μια κακή ανάμνηση».

– Γνωρίζουμε όλοι ότι πριν την καραντίνα, εκτός από τις ώρες που βρισκόσουν στο σχολείο σου, πέρναγες και πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο. Ανυπομονείς να επιστρέψεις και ποια είναι τα σχέδια σου για τον Ερμή ;

Γ.Χ.: «Ανυπομονώ να συναντήσω τους μικρούς φίλους μου, καθότι νιώθω ότι είμαστε μία οικογένεια, όπως επίσης και τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων με τους οποίους έχω δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να βάλουμε γερά θεμέλια έτσι ώστε ο Ερμής να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματά του με παιδιά κυρίως από τις ακαδημίες του.

– Είναι κατά τη γνώμη σου επιτακτική ανάγκη η έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων;

Γ.Χ.: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι το έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ καθώς ο αθλητισμός αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και μας δίνει δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Για αυτό το λόγο θεωρώ αναγκαία την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, πάντα όμως τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θέτει η πολιτεία και οι ειδικοί».

– Τι θα συμβούλευες τους μικρούς σου φίλους και αθλητές για αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα;

Γ.Χ.: «Υπομονή. Λίγες μέρες έμειναν ακόμη και το μόνο που μας μένει είναι να προσέχουμε και να τηρούμε πιστά τα μέτρα ώστε να βρεθούμε σύντομα από κοντά και να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement