Connect with us

Βόλεϊ

Γ. Χασάπης: «Θα κάνει καλό σε όλους να αρχίσει η preleague»

Published

on

Ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Αιγιαλέων η οποία βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης της πολιτείας για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της preleague, είναι ο Πατρινός Γιάννης Χασάπης.

Με την επιστροφή της volleyleague ανδρών να είναι ήδη γεγονός, οι άνθρωποι του βόλεϊ έχουν στρέψει τις προσπάθειές τους για να δοθεί το ΟΚ ώστε να ξεκινήσει και η preleague ανδρών-γυναικών.
Η «Γ» μίλησε χθες με τον έμπειρο κεντρικό Γ. Χασάπη και του ζήτησε ένα σχόλιο για το αν είναι θετικός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Μάρτιο -με δεδομένο πως θα χρειαστεί σίγουρα ένας μήνας προπονήσεων ώστε οι ομάδες να βρεθούν πάλι σε φυσιολογική κατάσταση- και πώς το βλέπει ένας αθλητής που έχει μείνει 2,5 μήνες εκτός δράσης.
«Κοιτάξτε, είναι δύσκολο όλο αυτό που περνάμε και είναι περιττό να πω πως έχουμε βγει εκτός φόρμας με τόσες μέρες που είμαστε εκτός γηπέδου» είπε ο Γιάννης Χασάπης και πρόσθεσε: “Πρώτα από όλα να πω πως πρέπει να έχουμε θετική σκέψη σε αυτή την δυσκολία που περνά ο αθλητισμός και εύχομαι κάποια στιγμή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της pre league. Όσο και να το σκέπτομαι, μόνο καλό θα κάνει η απόφαση της πολιτείας να αρχίσει το πρωτάθλημα, οι αθλητές να μείνουν κοντά στο βόλεϊ και οι παράγοντες να βρεθούν σε ένα χώρο που αγαπούν. Ελπίζω σύντομα να είμαστε και πάλι στα γήπεδα και ειδικότερα εμείς ως ΑΟ Αιγιαλέων που έχουμε χτίσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο».

Π.Κ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement