Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Με το δεξί η πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στην Τεργέστη

Published

on

Ορεξάτη, σοβαρή και με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας του στόχου, η Εθνική πόλο των γυναικών έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και ξεκίνησε νικηφόρα με μια εντυπωσιακή επικράτηση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα με 13-5 επί του Καζακστάν, μια νίκη που δίνει ώθηση ψυχολογική για τη συνέχεια. Μετά από μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημα παιχνίδια και με νέα-νεανική σύνθεση, η «γαλανόλευκη» προσπάθησε να βρει ρυθμό, γνωρίζοντας ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης και σταδιακά αυτό ήταν οφθαλμοφανές και μη αμφισβητούμενο.
Σίγουρα, η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν βοήθησε τα κορίτσια ώστε να χρησιμοποιήσουν περισσότερη ενέργεια, καθώς το παιχνίδι από πολύ νωρίς είχε κριθεί και ήδη αποτελεί παρελθόν. Η ομάδα του Τεό Λοράντου σκέφτεται την  αυριανή αναμέτρηση με το Ισραήλ.
Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 3-2, 2-1.
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 7, Τριχά, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μαργ., Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Πλευρίτου Βασ 1., Πλευρίτου Ελ 2., Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement