Connect with us

Γυναίκα

Μαύροι κύκλοι: Απαλλαγείτε φυσικά

Published

on

Όταν αφαιρείτε το μακιγιάζ, τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας είναι -δυστυχώς- εκεί. Η αγαπημένη σας στήλη σας αποκαλύπτει τους απόλυτα φυσικούς τρόπους να απομακρύνετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας!

Πιείτε νερό: Πιείτε τουλάχιστον οχτώ ποτήρια νερό την ημέρα για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή και περιορίστε την κατανάλωση αλατιού, αλκοόλ και καπνού.

Κοιμηθείτε καλά: Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο στις φλέβες κάτω από τα μάτια, κάτι που τους δίνει μια μωβ απόχρωση. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε ανάσκελα με το κεφάλι σας ανασηκωμένο για να αποφύγετε την κατακράτηση υγρών που κάνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων πιο έντονη.

Κάντε μια σπιτική θεραπεία: Δοκιμάστε μια «σπιτική» μάσκα, τρίβοντας μια ωμή πατάτα για να πάρετε το ζουμί της και μουλιάζοντας δυο βαμβακάκια σε αυτό. Βάλτε τα βαμβακάκια στο βλέφαρο και κάτω από τα μάτια σας για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε μία ή δύο φορές την ημέρα για λίγες εβδομάδες.

Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών: Για να πάρετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από την κρέμα σας, διατηρήστε την στο ψυγείο.

Κάντε μασάζ στα μάτια σας: Μία φορά την ημέρα, κάντε με τα δάχτυλά σας ελαφρές πιέσεις κυκλικά ή χρησιμοποιήστε ένα ειδικό μηχάνημα για μασάζ, για να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία και απομακρύνετε την κατακράτηση υγρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement