Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Δυναμική παρουσία για την ομάδα του Έσπερου 2004 που προετοιμάζεται για το πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Published

on

Με ισχυρή ομάδα προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου η ομάδα στίβου του Έσπερου 2004 υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουβαρά από τον οποίο και φέτος έχουν τεθεί αρκετά υψηλοί στόχοι. Από το τιμ του Πατρινού προπονητή χαιρετίσθηκε θετικά η μετάθεση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα για την Κυριακή 7 Μαρτίου καθώς τους δίνει το δικαίωμα να προπονηθούν ακόμη πιο εντατικά.

Την κινητήρια δύναμη αποτελούν οι Ντένις Γκιούρα που προετοιμάζεται για τα 10.000μ. ανδρών και Αουρέλ Γκιούρα στα 8.000μ. νέων.
Ακόμη υψηλούς στόχους έχουν και οι μικρότεροι. Στα 5.000μ. των Παίδων προετοιμάζονται οι Αντώνης Πανταζόπουλος, Αντώνης Κότσο, Γιάννης Γασπαρινάτος. Για τα 6.000μ. Εφήβων προετοιμάζονται οι: Νίκος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Ρούσος και Αλέξανδρος Καπάι. Ακόμη σημαντική παρουσία αναμένεται να έχει η Παρασκευή Νιφόρα στα 4.000μ. κορασίδων.
Ο προπονητής του Έσπερου 2004 Νίκος Κουβαράς επισημαίνει: «Η προετοιμασία παρά τις δύσκολες συνθήκες βαδίζει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όλα τα παιδιά δίνουν καθημερινά το «παρών». Συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο μεταξύ,  η διοίκηση της Α.Ε. Έσπερου 2004 με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος Δημ. Πολυγένης με αποδέκτες τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, τον πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Βασ. Ζώτο, τον πρόεδρο των Αθλητικών Κέντρων Λαδόπουλου-Αλεξιώτισσας-Ροϊτίκων Γιάννη Κόττα, τον εκπρόσωπο Κ. Κούτρα, το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. Νίκο Μπαλάση τους ευχαριστεί για την εν γένει προσπάθειά τους για την παροχή των αθλητικών κέντρων του Παμπελοποννησιακού και του ανακαινισμένου προπονητηρίου του Λαδόπουλου εν μέσω της πανδημίας. Ακόμη εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον πρώην πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για την πολύχρονη προσφορά τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement