Connect with us

Ελλάδα

Τζένη Μπότση: 14 γυναίκες καταγγέλλουμε τον ίδιο άνθρωπο

Published

on

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά ένωσαν τις φωνές τους και κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό πως έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη».

Το βράδυ της Δευτέρας, η Τζένη Μπότση βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και με βουρκωμένα μάτια προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με τα όσα καταλογίζει στον ηθοποιό.

«Κάποια στιγμή μου είπε να χορέψω και με γύρισε στον τοίχο και κάποια στιγμή ένιωσα πολύ κοντά την ανάσα του. Όταν γύρισα και τον είδα, είδα ότι αυτοικανοποιούνταν. Ούρλιαξα και σοκαρίστηκε και εκείνος από την αντίδραση μου» ανέφερε με σπασμένη φωνή η ηθοποιός και μάτια γεμάτα δάκρυα.

Η ηθοποιός τόνισε πως ενώ την αρχική καταγγελία κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη έκαναν αρχικά 3 γυναίκες, αυτήν την στιγμή έχουν μαζευτεί 14 στις οποίες φέρεται να έχει κάνει τις ίδιες άσεμνες κινήσεις.

Η Τζένη Μπότση θέλησε να ζητήσει συγγνώμη και από όσες κοπέλες, ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση με εκείνη.

«Ήθελα πολύ και πολλά χρόνια να το κάνω γιατί είχα καταλάβει ότι δεν το είχε κάνει μόνο σε μένα. Έχω βρεθεί σε μάζωξη ηθοποιών και το άκουσα και από μια κοπέλα που δεν την ήξερα.

Ζητώ συγγνώμη από όλα τα κορίτσια μετά από μένα που δεν είχα το θάρρος να το σταματήσω.

Ταραζόμαστε όλες, και οι 14 ήμαστε ταραγμένες. Μιλάω στο τηλέφωνο με γυναίκες που δεν ξέρω και νιώθω ότι μιλάω με δικούς μου ανθρώπους.
Τώρα δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να σταματήσει αυτό εδώ. Φτάνει, κάθε μορφή βίας» ανέφερε η Τζένη Μπότση.

www.newsbeast.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement