Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Νάσος Νασόπουλος

Published

on

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην πόλη της Πάτρας η είδηση θανάτου του Νάσου Νασόπουλου που έφυγε σε ηλικία 57 ετών .

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο για 19 ολόκληρους μήνες αλλά έφυγε νικημένος  το απόγευμα της Κυριακής (7/2).

Δίπλα του μέχρι το τέλος η σύζυγός του Νεκταρία Ντούκα και οι γιοί του Περικλής και Θάνος. Κοντά του και η πρώην σύζυγός του, Ντοραλίνα Γκολφινοπούλου,

O Νάσος Νασόπουλος είχε την στήλη  «Ζώντας με τον καρκίνο» και το «Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς»  στο thebest.gr η ενημέρωση του οποίου σταμάτησε στις 9.07 το πρωί στις 29 Ιανουαρίου, λίγο πριν τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του, ήταν η τελευταία απόδειξη ότι ήταν γεννημένος μαχητής μα και γεννημένος δημοσιογράφος.

«Εξοικονομώ λίγα μόνο λεπτά, που ακόμα μπορώ να λειτουργώ στοιχειωδώς για να γράψω αυτό το μήνυμα. Γιατί πολύ σύντομα, το κρεβάτι και ο καναπές μου θα γίνουν τα «καταφύγιά μου». 23 ώρες την ημέρα εκεί τις περνάω» έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση.

«Και δεν μπορώ, ούτε να σηκωθώ, ούτε να μιλήσω, ούτε βιβλίο να διαβάσω, ούτε τηλεόραση να δω. Βυθισμένος σε έναν λήθαργο, όταν δεν τον διακόπτει ο πόνος. Τον οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με μια ειδική θεραπεία πόνου, επιτυχώς αρχικά.

Είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες που περνάω εδώ και 19 μήνες που ξεκίνησε η ταλαιπωρία με τον καρκίνο.

Αλλά, όπως σάς υποσχέθηκα από την αρχή, θα τις περνάμε όλες μαζί: και τις εύκολες και τις δύσκολες. Όσο έχω δυνάμεις να επικοινωνούμε».

Το gnomip εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο bestportal.

Ροή ειδήσεων

Advertisement