Connect with us

Μπάσκετ

Νέα κρούσματα covid-19 στον ΠΑΟ, αναβάλλεται ημιτελικός και ο Τελικός Κυπέλλου

Published

on

Συναγερμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, βρέθηκαν νέα κρούσματα εντός της ομάδας και ο αγώνας με το Περιστέρι (10/02, 20:00), καθώς και ημιτελικοί-τελικός Κυπέλλου οδηγούνται σε αναβολή.

Ο κορωνοϊός δεν σταματάει να… χτυπάει τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς νέα κρούσματα του ιού. Η κατάσταση αυτή, μάλιστα, συνεχίστηκε και την Δευτέρα (08/02).

Στα πρωινά τεστ που πραγματοποιήθηκαν εντός της ομάδας εντοπίστηκαν νέα κρούσματα και για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα άπαντες στην ομάδα του Όντεντ Κάτας έχουν κληθεί για επανεξέταση. Αυτό γιατί μετά τα τέσσερα κρούσματα της περασμένης εβδομάδας, ο αριθμός έχει αυξηθεί πλέον επικίνδυνα.

Όπως είναι φυσικό, επικρατεί μεγάλη αναταραχή εντός των τειχών, καθώς υπάρχουν φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα. Και με δεδομένο το γεγονός πως πρόκειται για πολλούς αθλητές, μεταξύ των κρουσμάτων, η διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Τετάρτη (10/02) καθίσταται αδύνατη.

Οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί, Κολοσσός Ρόδου–Προμηθέας Πάτρας (10/2), Λαύριο–ΑΕΚ (11/2) και Ηρακλής–ΠΑΟΚ (11/2), θα διεξαχθούν κανονικά, ενώ οι νικητές των ζευγαριών Κολοσσός Ρόδου–Προμηθέας Πάτρας και Ηρακλής-ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν κανονικά στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Πλέον, αναζητείται… κενή ημερομηνία για το αναβληθέν ματς, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό, αφού οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη για το «τριφύλλι» είναι πολλές.

Μάλιστα το πιθανότερο σενάριο είναι να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας μετά το τέλος της regular της Ευρωλίγκας (8/4).

 

ΠΗΓΗ: Sdna.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement