Connect with us

Μπάσκετ

ΕΟΚ: Ο κύβος ερρίφθη, στις 28 Μαρτίου οι εκλογές

Published

on

H EOK ανακοίνωσε  σήμερα και επίσημα ότι η αλλαγή σελίδας στην ηγεσία της Ομοσπονδίας με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου πρόεδρου και νέου ΔΣ θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου 2021.

 

Η κλεψύδρα γύρισε πλέον ανάποδα και μετράει αντίστροφα για τις εκλογές της ΕΟΚ: H Eλληνική Ομοσπονδία Καλαφοσφαίρισης ανακοίνωσε και επίσημα ότι η αλλαγή σελίδας στην ηγεσία της ΕΟΚ με την ΓΣ και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου πρόεδρου και νέου ΔΣ θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου 2021 ή την επόμενη μέρα αν δεν υπάρξει απαρτία.

Είναι η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που δεν είναι για την ΕΟΚ μια τυπική διαδικασία, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, αφού οι περιορισμοί που έχουν τεθεί από τον αθλητικό Νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη αποκλείουν λόγω ηλικίας τη φυσική παρουσία των Γιώργου Βασιλακόπουλου, Τάκη Τσαγκρώνη  μεταξύ των υποψηφίων, όπως και άλλων κορυφαίων στελεχών της νυν διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, ο Πατρινός πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέα  Βαγγέλης Λιόλιος, ο Παναγιώτης Φασούλας και εκπροσωπώντας τη νυν διοίκηση ο Μεσολογγίτης Καρδιολόγος  Αγγελος Παπανικολάου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement