Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (10/2)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν (340) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς και (550) γραμμάρια λαθραίου καπνού, τα οποία διέθετε προς πώληση.

Συνελήφθη, επ΄αυτοφώρω, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από αποθήκη αγροτικού συνεταιρισμού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Εντοπίστηκε από πολίτη προχθές το πρωί, σε οικισμό του Ξηρομέρου, μία χειροβομβίδα πολεμικού τύπου.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή και εξουδετέρωση του πολεμικού υλικού.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement