Connect with us

Αθλητισμός

Σύνθημα νίκης από τους “κοκκινόμαυρους”

Published

on

 

Πανέτοιμοι για να σταματήσουν…. αύριο τον Λεβαδειακό στην Αγυιά 

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Το σύνθημα είναι ένα, νίκη πάση θυσία την Κυριακή με τον Λεβαδειακό με τους κοκκινόμαυρους να δηλώνουν πανέτοιμοι για το κρίσιμο εντός έδρας ματς.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση των παικτών της Παναχαϊκής και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό.

Όλοι έχουν καταλάβει ότι το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Λειβαδιάς είναι κρίσιμο και θα δώσουν τα πάντα έτσι ώστε να «φρενάρουν» τον Λεβαδειακό και να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά των +5 βαθμών που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Μην ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή μετά το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στην Κρήτη.

Αυτό σημαίνει ότι με τον Λεβαδειακό το «τρίποντο» πρέπει να έρθει πάση θυσία, έτσι ώστε η Λειβαδιά να μην πάει στο +8. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Λεβαδειακού δεν έχει ηττηθεί ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΖΕΪΜΣ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

Όπως είχε αναφέρει η «Γ» στο χθεσινό της ρεπορτάζ ο έμπειρος άσος Τζέιμς Σταμόπουλος θα αγωνιστεί κανονικά τόσο αύριο με τον Λεβαδειακό όσο και την Τετάρτη στην Κρήτη με τα Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη το Σάββατο με το σκεπτικό ότι μέχρι τότε θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές τραυματισμένων ποδοσφαιριστών.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ, ΕΞΩ Ο ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ

Τα νέα για τον Νίκο Κουσκουνά δεν είναι καλά αφού τέθηκε εκτός μάχης για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο έμπειρος άσος υπέστη θλάση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο εντός έδρας ματς αλλά και της Τετάρτης στα Χανιά.

Αντίθετα ο Βασίλης Πλιάτσικας έχει πολλές ελπίδες να δώσει κανονικά το «παρών». Ο έμπειρος αμυντικός έχει ένα πρόβλημα στην μέση του όμως όλοι πιστεύουν ότι μέχρι το αυριανό παιχνίδι θα έχει ξεπεραστεί και θα βοηθήσει με το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ωστόσο και οι δύο παίκτες χθες το απόγευμα υποβλήθηκαν σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα.

Όσον αφορά τον Μπάτροβιτς προπονήθηκε κανονικά χθες και θα είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού. Επιπλέον και ο Νίκος Μασούρας που είχε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκαν χθες τ’ αποτελέσματα των τεστ που πραγματοποίησαν την Πέμπτη όλοι στο κοκκινόμαυρο «στρατόπεδο». Αυτά για μια ακόμα φορά βγήκαν αρνητικά και έτσι ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος απαλλάχτηκε από το όποιο άγχος.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Να παίξουμε με ψυχή και δύναμη»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, στην media day μίλησε για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αλλά και για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό:

«Αφήσαμε δύο βαθμούς που είχαμε ανάγκη. Κάθισα και είδα με ηρεμία το παιχνίδι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε διαστήματα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να το κερδίσουμε.

Η νίκη με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό είναι κίνητρο, αφού έχει ίδιους στόχους με εμάς και θέλουμε παράλληλα να μειώσουμε την μεταξύ μας διαφορά. Πιστεύω ότι την Κυριακή το παιχνίδι θα έχει λίγες ευκαιρίες και πολλές μονομαχίες. Θέλω από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν ψυχή και πάθος για να κερδίσουμε το ματς, που το έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή. Μερικές φορές χρειάζεται να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες έτσι ώστε να τους προφυλάξουμε για να μην τραυματιστούν. Επίσης ένα στατιστικό στοιχείο που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι στην Λάρισα διανύσαμε λίγα χιλιόμετρα και βάλαμε τρία τέρματα ενώ στην Δράμα που κάναμε τα περισσότερα απ’ όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

 

ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:

«Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας»

«Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικό. Εμείς έχουμε κίνητρο και πίστη στις δυνατότητές μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε οπότε το μόνο που έχει μείνει είναι να μπούμε στο γήπεδο την Κυριακή να κάνουμε αυτό που μπορούμε και να το αποδείξουμε παίρνοντας τη νίκη με τον Λεβαδειακό. Δεν έχει χαθεί τίποτα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ακόμα και να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό, πάλι θα είναι δύσκολα τα επόμενα ματς. Αν όμως δεν κάνουμε την αρχή με τον Λεβαδειακό, δεν θα γίνει μία σειρά και δεν θα ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Δεν υπάρχει χρόνος να στεκόμαστε σε αποτελέσματα, αφού ανά 3-4 ημέρες δίνουμε παιχνίδια.

Μακάρι να επιστρέψουν οι Πλιάτσικας, Κουσκουνάς και ο Αργυρόπουλος. Το πρωτάθλημα έχει συνεχόμενα παιχνίδια και κανένας δεν είναι περιττός στο ρόστερ. Όλοι οι παίκτες μας είναι χρήσιμοι και ικανοί να βοηθήσουν».

 

ΧΟΥΑΝ ΛΑΡΕΑ:

«Θέλω να κερδίζω στα ντέρμπι»

Ο αμυντικός της Παναχαϊκής, Χουάν Λαρέα, μιλώντας στη Media Day για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα ντέρμπι και εγώ θέλω πάντα να κερδίζω στα ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, έχουμε καλό προπονητή και καλή ομάδα. Πιστεύω την Κυριακή να είμαστε εμείς οι νικητές, το έχουμε ανάγκη».

 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΚΑΣ

«Θέλουμε τη νίκη»

Στην χθεσινή media day μίλησε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δήμος Κόκας τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μας και όλα τα παιδιά είμαστε συγκεντρωμένα. Ξεχνάμε το προηγούμενο αποτέλεσμα που δεν μας ευχαρίστησε τόσο. Θέλουμε τη νίκη που είναι το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να φέρουμε για να μας ανεβάσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Η ΠΑΕ πήρε αναβολή για τις 26/2

Στο μεταξύ, χθες επρόκειτο να συζητηθεί η δίωξη της Παναχαϊκής για την απλήρωτη διαιτησία του Ιανουαρίου ωστόσο η ΠΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 26/2.

Την πατρινή ομάδα εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου ο οποίος αναφέρθηκε στα πενιχρά έσοδα που υπάρχουν για όλες τις ομάδες της κατηγορίας και το αίτημα έγινε δεκτό με την έδρα να δίνει διορία για να συζητηθεί η δίωξη όλων των εμπλεκόμενων ΠΑΕ στις 26/2.

ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΚΤΩ ΠΑΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Νέες διώξεις στη Super League 2 για απλήρωτα διαιτητικά έξοδα. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν σε απολογία οκτώ ΠΑΕ της κατηγορίας και, ως είθισται, θα πάρουν αναβολή.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

Την Παρασκευή 19/2/2021 και ώρα 14:00 τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ΠΑΕ Διαγόρας, ΠΑΕ Δόξα Δράμας, ΠΑΕ Εργοτέλης Γ.Σ. 88, ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, για ό,τι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 12/2/2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠ.

 

 

ΞΑΝΘΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα βλέμματα στα «Πηγάδια»

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα «Πηγάδια» καθώς η Ξάνθη υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά το σημερινό (2:45 μ.μ.) πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 1970

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Αναστασίου (Θεσσαλίας)

 

Α.Ο. Ξάνθης– Τρίκαλα Α.Ο.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Το νέο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής  

Δείτε πώς διαμορφώθηκε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τετάρτη 17/2/2021 15:00 ERTSPORTS 4

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Τρίκαλα Α.Ο.

 

Τετάρτη 17/2/2021 13:30 ERTSPORTS

Δόξα Δράμας 2017 – Ιωνικός Α.Ο. 1965

 

Τετάρτη 17/2/2021 15:00 ΕΡΤ 3

Διαγόρας ΣΓ 1905 – Α.Ο. Ξάνθη

 

Τετάρτη 17/2/2021 15:00 ERTSPORTS 3

Λεβαδειακός Α.Π.Ο. – Απόλλων Λάρισας

 

Τετάρτη 17/2/2021 15:00 ERTSPORTS 5

ΟΦ Ιεράπετρας 1970 – Εργοτέλης Γ.Σ. 88

 

Τετάρτη 17/2/2021 15:00 ERTSPORTS 2

Χανιά – Παναχαϊκή 1891

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ’

Ροή ειδήσεων

Advertisement