Connect with us

Αθλητισμός

Για μια νέα αρχή….

Published

on

 Η Παναχαϊκή αφήνει πίσω τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ψάχνει την νίκη σήμερα (2:45) κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Αν η Παναχαϊκή επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει πρέπει να αφήσει πίσω της τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κυρίως μέσα στην έδρα της και να κάνει σήμερα (2:45 μ.μ. ΕΡΤ-3) μια νέα αρχή κόντρα στο πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Μέσα στην Αγυιά δεν θα πρέπει να περνάει κανείς και μέχρι στιγμής οι κοκκινόμαυροι έχουν απολέσει αρκετούς βαθμούς έχοντας μία νίκη με ΟΦΙ (2-0), δύο ισοπαλίες (2-2 με Καραϊσκάκη, 1-1 με Τρίκαλα) και μία ήττα από τον Ιωνικό (1-0).

Αντίθετα εκτός έδρας δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα αφού παραμένουν αήττητοι έχοντας δύο ισοπαλίες, με Δόξα (0-0), Διαγόρα (1-1) και μία νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0.

ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Η έδρα ίσως βαραίνει περισσότερο τους κοκκινόμαυρους και το άγχος γίνεται μεγαλύτερο. Αυτό σίγουρα πρέπει να αλλάξει και η αρχή, ευχή όλων είναι να γίνει σήμερα με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να μην είναι καλές και το ματς να πάει στην δύναμη και ίσως οι ευκαιρίες που θα δοθούν τόσο στους κοκκινόμαυρους όσο και στους πράσινους να είναι ελάχιστες.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι Πατρινοί είναι να κάνουν ελάχιστα έως κανένα λάθος στα μετόπισθεν έτσι ώστε όταν τους δοθεί η ευκαιρία να μπορέσουν να σκοράρουν.

Οι ευκαιρίες που δίνονται στις ομάδες στο πρωτάθλημα είναι μετρημένες οπότε και οι επιθετικοί θα πρέπει να είναι πιο ψύχραιμοι και πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι κομβικό και η διαφορά των +5 βαθμών πρέπει να μειωθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση το +8 δεν θα καλυφθεί εύκολα.

Οι κοκκινόμαυροι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και δηλώνουν πανέτοιμοι για να «φρενάρουν» τους πράσινους.

Εξάλλου έρχονται, μετά το σημερινό, δύο επίσης πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Κρήτη, την Τετάρτη με τον Κισσαμικό και το Σάββατο με τον Εργοτέλη. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για να παραμείνουν «ζωντανοί» και στόχος τους δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ»

Μπορεί το παιχνίδι να είναι δύσκολο και οι κοκκινόμαυροι να είναι με την πλάτη στον τοίχο όμως στις τελευταίες δύο προπονήσεις το κλίμα ήταν πολύ καλό.

Όπως δήλωσαν και στην «media day» οι πρωταγωνιστές με πίστη και πάθος θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Μια νίκη που την έχουν ανάγκη έτσι ώστε η ψυχολογία τους να ανέβει για την δύσκολη συνέχεια που έχουν.

 

ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ KAI ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Μπάντροβιτς ενώ εκτός θα παραμείνει και αυτή την αγωνιστική ο τραυματίας Αργυρόπουλος αλλά και οι Κουσκουνάς, Πλιάτσικας.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς και Μασούρας.

Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών και η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει πολύ αυστηρά μέτρα για όσους βρεθούν στο γήπεδο.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Τρίποντα για Ξάνθη και Χανιά

Με την Ξάνθη να παίρνει μεγάλη εντός έδρας νίκη επί των Τρικάλων άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60’ της συνάντησης με τον Καπνίδη ενώ στο 34΄ της συνάντησης τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι με τον Σταματή. Στις καθυστερήσεις τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι όμως ο Ριζογιάννης δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο.

Στο δεύτερο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας ο Κισσαμικός πήρε τεράστιο «τρίποντο» με 1-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Βασιλόγιαννη στο 66΄ της συνάντησης.

 

Τα αποτελέσματα

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Ξάνθης– Τρίκαλα 1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 7 αγώνες)

Λεβαδειακός            (9-3) 15

Ιωνικός                     (7-4) 14

Τρίκαλα                    (6-4) 12

Ξάνθη                       (6-4) 12

Διαγόρας                 (7-4) 11

Παναχαϊκή              (9-5) 10

Κισσαμικός             (6-6) 10

Εργοτέλης               (4-3) 10

Απόλλων                  (4-7) 5

Δόξα Δρ.                  (3-8) 4

ΟΦΙ                          (1-12) 3

Καραϊσκάκης         (5-12) 3

  • Από ένα παιχνίδι περισσότερο έχουν Τρίκαλα, Ξάνθη, ΟΦΙ και Κισσαμικός.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement