Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Πατρινός Λ. Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος του ΣΕΠΥ

Published

on

Με ανακοίνωση του ο ΣΕΠΥ έκανε γνωστό πως πραγματοποίησε εκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο και άμεσα συγκροτήθηκε Δ.Σ. όπου νέος πρόεδρος μπήκε ο Πατρινός προπονητής Λάμπρος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/02/2021 στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσής του, ο ΣΕΠΥ, πρωτοπορώντας, ως ένας απο τους πρώτους αθλητικούς συνδέσμους της χώρας μας, διεξήγαγε ηλεκτρονικά και αδιάβλητα  (σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν.4764/2020) όλες τις διαδικασίες με την χρήση του συστήματος “ΖΕΥΣ”.

📌 Δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε όλα τα μέλη μας, απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού να συμμετέχουν ενεργά και η εκλογική διαδικασία να έχει μεγάλη συμμετοχή.

📌 Παρουσιάζονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της εκλογών του συνδέσμου μας στο site του ΣΕΠΥ.

📅 Την Πέμπτη 25/02/2021 τα νεοκλεγέντα μέλη, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

🔹 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρος Αναστασόπουλος

🔹 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

🔹 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελευθέριος Βούρος

🔹 ΤΑΜΙΑΣ: Νικόλαος Μπαμπάνας

🔹 ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μιχάλης Λαζαρίδης

🔹 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Χρήστος Μαντζουρίδης, Ιωάννης Πρίμπας

📍Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους και συναδέλφους, για την ενεργή συμμετοχή τους και όλοι μαζί να προχωρήσουμε δυναμικά προς όφελος του ΣΕΠΥ και εξυπηρετώντας τους σκοπούς του ! Καλη επιτυχία στην νέα διοίκηση”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement