Connect with us

Αθλητισμός

Θα ψάξει το σερί

Published

on

Η Παναχαϊκή με απουσίες μάχεται σήμερα (15.30) εκτός με τα Τρίκαλα και θέλει βαθμούς

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα το μεσημέρι (15.30 ΕΡΤ-3) η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Τρίκαλα για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με στόχο να πάρει τη 2η συνεχόμενη νίκη της. Η πατρινή ομάδα θα παραταχθεί «λαβωμένη» αφού θα παίξει χωρίς 4 παίκτες.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Παρασκευόπουλου εκτός από τον τιμωρημένο Μουστακόπουλο, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Κουσκουνά, Μασούρα και Κόκκα με τους δύο τελευταίους να βγαίνουν χθες εκτός μάχης.

Για τους δυο πρώτους ήταν λίγο-πολύ γνωστό ωστόσο είχε χθες και δύο απρόοπτες απουσίες οι οποίες είναι σημαντικές όχι μόνο ως μονάδες αλλά και γενικότερα για το σύνολο γιατί βλέπουμε πως οι 3 από τους 4 παίκτες αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και αυτό ασφαλώς «πονοκεφαλιάζει» τον Παρασκευόπουλο ο οποίος καλείται να βρει λύσεις.

Ο Νίκος Μασούρας τραυματίστηκε στην προπόνηση με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε πως υπέστη διάστρεμμα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ενοχλήσεις έχει και ο Δήμος Κόκκας που θα μείνει στην Πάτρα και μαζί με τον Κουσκουνά θα ακολουθήσουν θεραπεία με στόχο ορισμένοι από αυτούς να προλάβουν το ματς της Κυριακής.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ

Στο μυαλό του τεχνικού τιμ ήταν να γίνουν αλλαγές στην 11άδα όμως πλέον δεν είναι τίποτα σίγουρο καθώς οι απουσίες, έχουν λιγοστέψει τα «όπλα» του Παρασκευόπουλου ο οποίος θα επιδιώξει να φρεσκάρει την ομάδα ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική για να φτάσει στο «τρίποντο».

Σε κάθε περίπτωση αυτό που λένε στην Παναχαϊκή είναι πως παρά τις απουσίες, ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στο …κόλπο της ανόδου και να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα από τους αντιπάλους που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Άλλωστε και τα Τρίκαλα δεν είναι κάποια πολύ ισχυρή ομάδα, έχει μεν έμπειρους παίκτες αλλά όχι κάποιο αξιοζήλευτο σύνολο με την πατρινή ομάδα να θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει τους 3 βαθμούς και να κτίσει σερί νικών που έχει ανάγκη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Λίγο μετά το τέλος της προετοιμασίας, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που αφορούσε την προπόνηση αλλά και την αποστολή η οποία αναχώρησε το μεσημέρι οδικώς και έφτασε το βράδυ στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το αυριανό εκτός έδρας ματς στα Τρίκαλα. Την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) του Ν. Μασούρα, ο οποίος μαζί με τους Ν. Κουσκουνά και Κόκα θα παραμείνουν στην Πάτρα ώστε να ακολουθήσουν θεραπευτικές αγωγές. Ο τιμωρημένος Γ. Μουστακόπουλος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους  Κολοβούρη, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Πατάπη, Πλιάτσικα, Larrea, Πάνο, Αποστολόπουλο, Μπελεζάκη, Σταμόπουλο, Bruce, Μουστακόπουλο, Αργυρόπουλο, Ανάκογλου, Παπαδόπουλο, Γιούση, Σκεπετάρη, Cerrutti, Batrovic, Μικέ και Αραβίδη».

Το παιχνίδι Τρίκαλα-Παναχαϊκή θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Τσιλίκα από τον ίδιο σύνδεσμο και 4ο τον Στάικο από τον σύνδεσμο της Λάρισας.

  • Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για σήμερα όμως η αποστολή δεν ανακοινώθηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Αλμπάνη, Σιλβάνο και φυσικά τον Φασίδη που χάνει όλη την σεζόν.
  • Στο παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με τα Τρίκαλα ενώ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου, είχε χάσει με 1-0.

 

ΠΑΕ

Κλήθηκε σε απολογία για το δίπλωμα προπονητή

Όπως ήταν αναμενόμενο η διοίκηση της Παναχαϊκής κλήθηκε χθες σε απολογία για το γεγονός πως στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν είχε διπλωματούχο προπονητή στον πάγκο της.

Για τον ίδιο λόγο κλήθηκε σε απολογία και ο ΟΦ Ιεράπετρας με τις δυο ομάδες να απολογούνται την Τρίτη 9 Μαρτίου στο πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λιγκ 2.

Πάντως στις τάξεις της πατρινής ομάδας γνωρίζουν το πρόβλημα και λέγεται πως έχουν κάνει κινήσεις για να λύσουν το θέμα και να υπάρξει συνεργασία με διπλωματούχο προπονητή.

 

Ντέρμπι σε Νίκαια και Λειβαδιά

Εκτός από το παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με την Παναχαϊκή, υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς στη σημερινή 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Ξεχωρίζουν το ντέρμπι κορυφής όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Εργοτέλη αλλά και το Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις σημερινές αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

13:30 Δόξα Δράμας-Χανιά: Κουκούλας (Λέσβου)

14:00 Διαγόρας-ΟΦ Ιεράπετρας: Αλάμπεης (Αθηνών)

15:00 Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

15:00 Ιωνικός-Εργοτέλης: Περράκης (Αθηνών)

15:00 Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας: Πουλικίδης (Δράμας)

15:30 Τρίκαλα-Παναχαϊκή: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 11 αγώνες)

 

ΟΜΑΔΑ           ΓΚ.      Β.

Εργοτέλης        9-4       22

Ιωνικός            12-7     21

Λεβαδειακός    12-7     20

Διαγόρας         10-6     20

Παναχαϊκή       12-6     17

Ξάνθη              8-7       15

Τρίκαλα           10-10   13

Χανιά   6-8       11

Δόξα Δράμας   7-13     11

Απόλλων Λαρ. 5-7       9

ΑΕ Καραϊσκάκης         6-15     7

Ιεράπετρα        8-16     4

*Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Απόλλων Λάρισας και Ξάνθη.

*Από δύο παιχνίδια λιγότερα έχει η Δόξα Δράμας.

 

 

Οριστικά βράδυ η Παναχαϊκή με Διαγόρα

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή και οριστικοποιήθηκε πως η Παναχαϊκή θα παίξει το βράδυ (20.30) της Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 06/03

2021 14:45 ΕΡΤ 3: Νεάπολη Νίκαιας, Ιωνικός-Ξάνθη

Κυριακή 07/03

13:45 ERTSPORTS 3: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων, Α.Ε. Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας

14:45 ERTSPORTS Γήπεδο Περιβολίων, Χανιά-Λεβαδειακός

20:30 ΕΡΤ 3: Παναχαϊκής Αγυιά, Παναχαϊκή-Διαγόρας

13:30 ERTSPORTS 4: Παγκρήτιο Στάδιο, Εργοτέλης-Δόξα Δράμας

14:45 ERTSPORTS 2: Γήπεδο Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Οι 6 παίκτες που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 2, μόλις έξι ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο συμμετοχών όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή. Έχουν αγωνιστεί δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκειά τους, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί.

Το ότι οι τρεις είναι τερματοφύλακες και οι άλλοι τρεις αμυντικογενείς και αμυντικοί δεν είναι συνηθισμένο. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι μισοί από αυτούς, συγκροτούν την άμυνα του Εργοτέλη, καθώς είναι ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κατσιμήτρος και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του, Χρήστος Μπάτζιος και Κυριάκος Μαζουλουξής.

Οι υπόλοιποι είναι οι τερματοφύλακες Θεμιστοκλής Τσέλιος του Διαγόρα Ρόδου και Φώτης Κουτζαβασίλης της ΠΑΕ Χανιά και ο αμυντικός μέσος των Τρικάλων, Παντελής Ριζογιάννης.
Αυτοί που δεν έχασαν λεπτό στον πρώτο γύρο:

Δημήτρης Κατσιμήτρος (Εργοτέλης) 11

Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΕ Χανιά) 11

Κυριάκος Μαζουλουξής (Εργοτέλης) 11

Χρήστος Μπάτζιος (Εργοτέλης) 11

Παντελής Ριζογιάννης (Τρίκαλα) 11

Θεμιστοκλής Τσέλιος (Διαγόρας) 11.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement