Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(8/3)

Published

on

Κριός
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν υποθέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 10/3 δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την εκτίμηση των δεδομένων που έχεις για κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή η σύνοδος δημιουργεί μία παραπλανητική ατμόσφαιρα.

Ταύρος
Φαίνεται πως θα έχεις δημιουργική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να διοχετεύσεις τη φαντασία σου. Η σύνοδος Ηλίου Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και πολύ πιθανόν να σημάνει και την αρχή ενός νέου χόμπι. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται και στο προσκήνιο, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να νιώσεις μπερδεμένος όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Τα μηνύματα που θα παίρνεις από τους άλλους δεν θα είναι βοηθητικά και μπορεί να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα τα συζητήσεις.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως την ίδια στιγμή θα βρίσκονται και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως οι κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος
Ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε συνεργασίες που ήδη έχεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως κάποιο πρόσωπο θα φανεί «κατώτερο των περιστάσεων», κάτι το οποίο θα σε στεναχωρήσει.

Ζυγός
Είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην καθημερινότητα και σε όλες τις δουλειές και υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου καθώς καραδοκούν λάθη!

Σκορπιός
Θα νιώσεις έντονα συναισθήματα τα οποία αφενός θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αφετέρου ίσως σε παρασύρουν σε «ασταθή» βήματα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3, φέρνουν συναισθηματική υπερχείλιση.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να αγνοούσες και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Καλό θα ήταν να ακούσεις και την άποψη των οικείων σου προσώπων για να μην οδηγηθείς σε λάθος εκτιμήσεις.

Αιγόκερως
Θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/3 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Υδροχόος
Θα σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς, έσοδα και έξοδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει αυτή την εβδομάδα ακατάλληλη για νέες αγορές, καθώς ίσως παρασυρθείς και αγοράσεις πράγματα τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Ιχθύες
Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα σε φέρνουν στο προσκήνιο και δείχνουν πως θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές χρειάζονται ειλικρίνεια προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν και να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement