Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Κλήση της Πατρινής Ηλία Αλεξοπούλου στην Εθνική Ανσάμπλ

Published

on

Μια ακόμη πρόκληση για την Πατρινή γυμνάστρια, μέλος της Εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής Ίλια Αλεξοπούλου. Μετά από πρόταση των ομοσπονδιακών προπονητριών ρυθμικής, το Δ.Σ. της ΕΓΟ αποφάσισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σόφια της Βουλγαρίας (26-28/03/2021).

Στην Εθνική ομάδα Ανσάμπλ συμπεριλαμβάνεται η Πατρινή Ίλια Αλεξοπούλου της Γ.Ε. Πατρών καθώς και οι αθλήτριες Αικατερίνη Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, Ουρανία Γουργιώτη, Μαρία Ραφαηλία, Μαρίνα Ανδρόνικου, Αικατερίνη Βούσουλα.
Στο ατομικό την αποστολή θα πλαισιώσουν οι: Κελαϊδίτη Ελένη, Μαγοπούλου Ιωάννα. Προπονήτριες: Μπλέκα Ευφημία, Κωτσοπούλου Φωτεινή, Αϊβαθιάδου Σοφία. Κριτές: Πανταζίδου Ευθυμία (Ατομικό), Πάχτα Μαρία (Ensemble). Φυσιοθεραπευτές: Τσιαντούλας Δημήτριος, Καλιντέρης Μιχαήλ. Αρχηγός ομάδας: Marina Fateeva.
Επίσης η Τεχνική Επιτροπή λόγω μετάβασης στο εξωτερικό για πρώτη φορά μετά την επιβολή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων και οδηγιών, εισηγείται τη συμμετοχή αρχηγού αποστολής στον αγώνα της Σόφιας του Γενικού Γραμματέα Πανταζή Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει σπουδάσει στη Βουλγαρία, μιλά τη γλώσσα και είναι ο πλέον κατάλληλος για το συντονισμό και την ασφαλή μετάβαση της αποστολής. Η εισήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα.
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Ακόμη με απόφαση της ΕΓΟ επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση και οι προπονήσεις των επίλεκτων αθλητών του Τραμπολίνο. Από την Πάτρα έχει επιλεγεί ο Στέφανος Κακογιάννης με υπεύθυνο προπονητή τον Σταύρο Στεφανόπουλο. Απομένει η αποστολή των βεβαιώσεων μετακίνησης για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ
Παράλληλα στο προπονητήριο της ΕΓΟ στο συγκρότημα του Λαδόπουλου συνεχίζεται η προετοιμασία του κλιμακίου επίλεκτων, το οποίο αποτελούν οι Αθανασία Μεσσήρη και η Φωτεινή Λιάπη, με τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Ηλία Τσοπάνογλου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement