Connect with us

Παναχαϊκή

Βαρύ το κλίμα στην Παναχαϊκή, όμως δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ, υπάρχει η αυριανή μάχη στην Άρτα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά το ξέσπασμα του  μεγαλομέτοχου της Παναχαϊκής Γιώργου Μπάρλου μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας στην Κρήτη και την σκληρή γλώσσα με την οποία μίλησε στους παίκτες του προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτή την στιγμή η πατρινή ομάδα βρίσκεται σε ένα δύσκολο αγωνιστικό σταυροδρόμι, είναι περιττό να πούμε πως όλοι έχουν ευθύνες για την αποτυχημένη φετινή χρονιά -με δεδομένο πως στόχος που έχει τεθεί εξ αρχής είναι η άνοδος- όμως υπάρχει χρόνος προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες.
Το κλίμα είναι βαρύ, τόσο από την ήττα όσο και από τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου όμως αυτή την στιγμή αυτό που προέχει είναι να υπάρξει ηρεμία και η ομάδα να πετύχει το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία.
ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ
Η πατρινή ομάδα είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, το πρόγραμμα που έχει μπροστά της είναι δύσκολο και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ανασυνταχτεί και να κοιτάξει μπροστά ώστε να πάρει τους βαθμούς που πρέπει και να παραμείνει στην πρώτη εξάδα για να μην μπλέξει στη διαδικασία των πλέι-άουτ.
Οι κοκκινόμαυροι οφείλουν πρώτα από όλα στους εαυτούς τους και μετά στην ομάδα να βελτιωθούν και να μπορέσουν να κερδίσουν αρχής γενόμενης από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.
Με ήττα στην Άρτα, τότε ακόμα και ο στόχος της 6άδας θα δυσκολέψει πολύ και φυσικά μπορεί να φέρει και άλλα προβλήματα, όποτε θα πρέπει άπαντες να δείξουν τον καλό τους εαυτό και η ομάδα να πάρει τη νίκη.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής επέστρεψε χθες το πρωί στην Πάτρα και αμέσως μετά οι παίκτες έκαναν προπόνηση στο γήπεδο της Οβρύας όπου επί της ουσίας ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα.
Όσοι έπαιξαν στην Κρήτη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο.
Στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίας Αραβίδης, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος και Κουσκουνάς με τις εκτιμήσεις να λένε πως οι δύο τελευταίοι έχουν ελπίδες να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι.
Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα που επί της ουσίας θα είναι η μοναδική καθαρή προπόνηση αφού το απόγευμα θα ανακοινωθεί η αποστολή ενόψει της ΑΕ Καραϊσκάκης.
• Μέχρι και χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει αν η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα ή αν θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Άρτα.
• Χθες πάντως με την επιστροφή της ομάδας δεν έγινε καμία συνάντηση ή σύσκεψη του Γιώργου Μπάρλου με τους συνεργάτες του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement