Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα οι τέσσερις για το κορωνοπάρτι στο Μιντιλόγλι

Published

on


Σήμερα αναμένεται να γίνει η δίκη των τεσσάρων νεαρών, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής για τη διοργάνωση κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 98 συνολικά ατόμων σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μιντιλόγλι.

Οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Γ΄ Α.Τ. Πατρών μετά από έφοδο στο σημείο και κρατήθηκαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα την Καθαρή Δευτέρα αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο καθώς σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη πλημμελημματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, «οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19). Επιπλέον, βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ. Επισημαίνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί την 8-3-2021 για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement