Connect with us

Μπάσκετ

«Παγώνει» προσωρινά το θέμα της άφιξης του Αμερικανού Τζέιλεν Ανταμς

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με όλα αυτά που έχουν βρει τον Προμηθέα τις τελευταίες μέρες έχει μπει στην άκρη το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας οπότε έχει παγώσει το θέμα της απόκτησης του Αμερικανού Τζέιλεν Άνταμς ο οποίος παραμένει ακόμα στις ΗΠΑ.

Οι πληροφορίες λένε πως έχει παγώσει προσωρινά όμως η συμφωνία υπάρχει με τον παίκτη απλά ακόμα δεν έχει κλειδώσει πότε θα έρθει στην Ελλάδα.
Άλλωστε τις τελευταίες μέρες λόγω των κρουσμάτων covid στον Προμηθέα έχουν σταματήσει και πιθανότατα για αυτό το λόγο δεν έχει δοθεί ακόμα το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ.
Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε πως ο Τζέιλεν Άνταμς θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα απομένει απλά να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία που θα «πετάξει».
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιατρά παρά τα προβλήματα με τις απουσίες είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά και στην προκειμένη περίπτωση το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας που θα γίνει το επόμενο Σάββατο.
Βέβαια αυτή την στιγμή το ματς με τον Ιωνικό είναι μακριά αφού κάνεις δεν ξέρει μέχρι τότε αν θα αναρρώσουν πλήρως οι παίκτες που είναι σε καραντίνα ή αν θα έχει προκύψει κάποιο νέο κρούσμα στο τμήμα μπάσκετ.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι τελευταίες πληροφορείς λένε πως υπάρχει σκέψη να ξεκινήσουν σήμερα προπονήσεις στο «Τόφαλος» όμως μέχρι και χθες βράδυ δεν ήταν σίγουρο αφού θα εξαρτηθεί ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι να μπουν στο παρκέ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement