Connect with us

Παναχαϊκή

Σήμερα ρίχνεται στη μάχη στην Σόφια η Ήλια Αλεξοπούλου με την Εθνική Ανσάμπλ

Published

on

Σήμερα ξεκινά το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή για την ρυθμική γυμναστική και υπάρχει πατρινό «χρώμα» με την παρουσία της δικής μας Ήλιας στην εθνική ομάδα ανσάμπλ, η οποία με τέσσερα νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της (Ήλια Αλεξοπούλου, Μαρίνα Ανδρονίκου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία Γουργιώτη) θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τα κορίτσια του ανσάμπλ η διοργάνωση της Σόφιας δεν έχει χαρακτήρα προολυμπιακού τουρνουά, αλλά η δημιουργία θετικών εντυπώσεων στον πρώτο αγώνα της χρονιάς θα είναι κομβικής σημασίας προκειμένου η ελληνική ομάδα να «χτίσει» αυτοπεποίθηση ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει. Τον Ιούνιο στη Βάρνα, ξανά επί βουλγαρικού εδάφους, η Ελλάδα και άλλες οκτώ χώρες θα διεκδικήσουν το τελευταίο διαθέσιμο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου της Σόφιας θα ανοίξει σήμερα με το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει δύο όργανα στο ατομικό (στεφάνι, μπάλα), καθώς και το πρόγραμμα με τις 5 μπάλες για το ανσάμπλ.
Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων, σε ώρες Ελλάδας:
10:00-17:20: Ατομικό: 1ο σκέλος σύνθετου ατομικού (στεφάνι, μπάλα)
18:30-19:40: Ανσάμπλ: 1ο σκέλος σύνθετου αγώνα (5 μπάλες).
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΟ, ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Στο μεταξύ, συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΓΟ με πρόεδρο τον Νίκο Σταθόπουλο και αντιπρόεδρο την Ειρήνη Αινδιλή. Ο Πατρινός Γιάννης Παυλάκης που επανεκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΕΓΟ μετά από 10 χρόνια θα έχει την θέση μέλους και υπεύθυνου για τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement