Connect with us

Αθλητισμός

«Συμπαίκτης» ναι, αλλά

Published

on

Ο Γιώργος Μπάρλος όπως είχε αναφέρει η «Γ» θα είναι ο μοναδικός «καπετάνιος» του καραβιού…

 TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Η «Γ» στο φύλλο της Τρίτης ανέφερε αναλυτικά πώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος και ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχουν έρθει σε επαφή έτσι ώστε μαζί να πορευτούν για το καλό της ιστορικής ομάδας. Μόνο φήμες τελικά δεν ήταν με τους δύο άντρες εντέλει να έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις για να έρθουν σε «γάμο».

Την επόμενη ημέρα μετά από νέες πληροφορίες η «Γ» ανέφερε ότι τα δεδομένα άλλαξαν και ότι ο Γιώργος Μπάρλος μετά την πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση που θα λάβει από την πολιτεία (250.000 ευρώ) σκέφτηκε να έχει το «καρπούζι και το μαχαίρι» ο ίδιος και να μην βάλει κανέναν πάνω από το κεφάλι του έτσι ώστε να έχει αυτός την ευθύνη για ό,τι γίνεται στο «σπίτι» του.

Και τα δύο ρεπορτάζ της «Γ» λοιπόν ήταν πέρα για πέρα σωστά. Ο Γιώργος Μπάρλος αν δεχτεί κάποιον «συμπαίκτη» θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και στην προκειμένη περίπτωση να είναι διατεθειμένος να δώσει 1.000.000 ευρώ.

Με λίγα λόγια δεν θα υπάρξει «γάμος» με τον Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος με πληροφορίες το ποσό που δίνει είναι 300.000 ευρώ, όσα έδινε και στους «Συμμάχους».

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η «Γ» την Τετάρτη ανέφερε στο ρεπορτάζ της ότι ο Μπάρλος θα είναι ο μοναδικός «καπετάνιος», ο Θανάσης Παπαγεωργίου με δηλώσεις του στον τύπο απέσυρε το ενδιαφέρον του μέχρι το καλοκαίρι.

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ

Με αφορμή λοιπόν την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το διοικητικό μέλλον της Παναχαϊκής και τη φημολογούμενη εμπλοκή του Θανάση Παπαγεωργίου στο διοικητικό σχήμα, η πλευρά του επιχειρηματία προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα patragoal. «Όταν μιλάμε για ένα σύλλογο, όπως η Παναχαϊκή οφείλουμε να τη σεβόμαστε. Αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Για το λόγο ότι όταν λες Α, λες Α, όχι μετά από λίγο, λες Β, Γ, Δ. Ίσως σε αυτό, να βοήθησαν τα 250 χιλιάρικα, που θα έρθουν από το στοίχημα».

«Πονοκέφαλος» για τον Καραπίτσο

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Παναχαϊκής Χρήστος Καραπίτσος ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό την Κυριακή.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου μπορεί να υστερεί αριθμητικά με τις σοβαρές απουσίες βασικών παικτών αλλά σε αυτό που ποντάρει ο τεχνικός είναι στην ψυχολογία των «κοκκινόμαυρων». Όπως υποστήριξε ο Χ. Καραπίτσος στο οικογενειακό του περιβάλλον παρά τα προβλήματα η ομάδα θα πάει στη Νίκαια να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο για να πάρει τη νίκη. Το ότι παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 είναι ένα κίνητρο παραπάνω για να παίξουν με πάθος οι παίκτες της Παναχαϊκής και να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς όπως και η σημερινή ενώ αύριο η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός».

Δυστυχώς στη Νίκαια οι απουσίες θα είναι πολλές. Αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης συνεχίζει τις θεραπείες από ειδικευμένο ιατρικό επιτελείο στην Αθήνα. Ο Αποστολόπουλος δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ εκτός θα είναι και οι Πλιάτσικας (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα) Μουστακόπουλος που υπέστη θλάση.

Όσον αφορά τον Κουσκουνά πολύ πιθανόν είναι να ξεκινήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στην διάθεση του Χρήστου Καραπίτσου που θα τον ξεκινήσει εκτός απροόπτου από την αρχή αφού δεν θα μπορέσει να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Τέλος εκτός από την αποστολή θα είναι και ο τιμωρημένος Μπρους.

 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ

Καμία εκκρεμότητα

Έπειτα από δύο σερί αγωνιστικές χωρίς νίκες ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα της Λάρισας υποδέχθηκε τη Δόξα Δράμας για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 και επικράτησε 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 29΄ της συνάντησης όταν ο Ντα Κάμπο έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Στεφανάκος απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Γιάκου, με αποτέλεσμα από κοντά ο Αθανασιάδης να ανοίξει το σκορ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 16 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ                   ΓΚ.    Β.

Ιωνικός                    23-15 31

Λεβαδειακός          17-7    28

Εργοτέλης               18-10 28

Ξάνθη                      14-8   27

Διαγόρας                 14-13 26

Παναχαϊκή              13-8   22

Χανιά                        9-8    22

Απόλλων Λαρ.         8-9    18

Δόξα Δράμας          11-26 17

Τρίκαλα                   12-14 16

Ιεράπετρα               14-22 11

Καραϊσκάκης          9-23   11

 

 ΠΑΕ

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις επετειακές κάρτες

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι από την Τετάρτη οι επετειακές κάρτες της Παναχαϊκής όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της πατρινής ομάδας με κατηγορίες για όλα τα βαλάντια.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των επετειακών καρτών το ενδιαφέρον των φιλάθλων για εγγραφή είναι έντονο ενώ σήμερα που είναι η πρώτη ημέρα που ο κόσμος θα απευθύνεται στα γραφεία της ΠΑΕ 08.00-17.00 αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εγγραφές για αγορά καρτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ενόψει της φετινής ιστορικής επετείου των 130 χρόνων από την ίδρυσή της, ανακοινώνει πως από σήμερα θα διατίθενται στους φίλους της ομάδας οι επετειακές κάρτες φίλαθλων. Η κάρτα φιλάθλου συνοδεύεται από πολλά προνόμια και προσφορές και μέρος των εσόδων που θα προέλθουν, θα διατεθούν στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις της ομάδας.

Η Παναχαϊκή είναι το πρώτο αθλητικό σωματείο της χώρας. Είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Μια ομάδα, τρεις αιώνες ιστορίας!

Όλοι αναλογιζόμαστε το ιστορικό της μέγεθος και την κοινωνική της ευθύνη.

Οι επετειακές κάρτες:

-JUNIORS FANS card (μαθητική 1€)

-ELITE PGE card (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, κτλ 15€)

-VIP RED BLACK card (25€)

-GOLD 1891 card (55€)

-OFFICIAL SUPPORTER STORE card

(αυτοκόλλητο με το σήμα της ομάδας σε συμβεβλημένα καταστήματα της πόλης-35€)

Προνόμια επετειακής κάρτας φιλάθλου 1891-2021:

-20% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου

-20% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας 2021-2022

-VIP θέσεις

-Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων (ποσόστωση φίλαθλων 2021-2022 λόγω COVID 19)

-Έκπτωση σε υπηρεσίες χορηγών της ομάδας

-Έκπτωση στα συμβεβλημένα καταστήματα

-Έκπτωση στα προϊόντα της ομάδας

-υμμετοχή σε εκδηλώσεις της ομάδας (επετειακές ημερίδες, σεμινάρια, ενημερώσεις κτλ)

-Αυτόματη συμμετοχή σε κληρώσεις-δώρα- αναμνηστικά της ομάδας

-Συμμετοχή σε δράσεις/φιλανθρωπικές κτλ

-Συνδρομή (δωρεάν) στο Panachaiki tv

-Αναμνηστικό δώρο Παναχαϊκή 1891

-Πιστοποιητικό μέλους (προσωπικό) για τα 130 χρόνια Παναχαϊκή 1891

-newsletter, συνεχής ενημέρωση για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις της ομάδας

-Εφαρμογή (δωρεάν) «Παναχαϊκή 1891» σε κινητό/τάμπλετ δωρεάν (App Store/google)

-Μουσείο e-πρόσβαση (δωρεάν).

Τα προνόμια και οι ειδικές προσφορές για τα μέλη της ομάδας θα ανανεώνονται συνεχώς και θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στο επίσημο site της ομάδας.

Όλοι οι νέοι κάτοχοι καρτών φιλάθλου Παναχαϊκής 1891 αυτόματα κερδίζουν:

-Δωρεάν συμμετοχή στο «Παναχαϊκή 1891 Xperience» απολαμβάνοντας αποκλειστική ξενάγηση στο Μουσείο και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καθώς και φωτογράφιση με τις νέες μασκότ της ομάδας.

-Επιπλέον μετά από κλήρωση, κερδίζουν την παρακολούθηση ενός εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας.

Τηλεφωνήστε μας: 2610.222.777 και 2610.931.982

e-mail: [email protected]

Διεύθυνση Γραφείων: Παλαιά Εθνική οδός Πατρών-Αθηνών 0, Βώρος Δρεπάνου Αχαΐας 26504

Διεύθυνση Γηπέδου: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου 1 – 26441 Πάτρα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement