Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο επίκεντρο οι διακομιδές ψυχιατρικών περιστατικών στη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Published

on

 

 

Οι διακομιδές και η διαχείριση των ασθενών με ψυχικά νοσήματα, θέμα που προβληματίζει ιδιαίτερα τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους και απαιτεί άμεσες και σοβαρές προσεγγίσεις για την αντιμετώπισή του, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε προχθές στο γραφείο του διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χαράλαμπος Τσίτσικας και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Μπαλάσης έθεσαν στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη το πρόβλημα που καλούνται να διαχειριστούν σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Ο Διοικητής της 6 ης ΥΠΕ άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους υποσχόμενος ότι θα εξετάσει το ζήτημα με τις αρμόδιες αρχές.

Ο ίδιος, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς των αστυνομικών υπαλλήλων στις υπηρεσίες των συμπολιτών μας, εν καιρώ πανδημίας, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, στολές κτλ) για την καλύτερη υγειονομική τους προστασία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement