Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σήμερα οι εκλογές σε βόλεϊ και τοξοβολία με την Πάτρα να έχει νέες υποψηφιότητες

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο με εκλογές σε ομοσπονδίες με την Πάτρα να έχει πάλι αρκετές υποψηφιότητες και να φιλοδοξεί να βγάλει κι άλλους συμπολίτες μας σε καίριες θέσεις των ομοσπονδιών ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος με μια διάκριση να είναι ήδη «κλειδωμένη».

Μιλάμε για τις εκλογές στην ΕΟ Τοξοβολίας που έχουν τυπικό ρόλο για τη θέση του πρόεδρου αφού μοναδικός υποψήφιος είναι ο αντιπρόεδρος του Προμηθέα Τάσος Χρυσανθόπουλος ο οποίος θα κλείσει και τυπικά, σήμερα με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ποιοι θα εκλεγούν στο νέο Δ.Σ.
Εκεί υπάρχουν 3 ακόμα υποψήφιοι από την Πάτρα, η Μαρούσα Τσαβαχίδου από τον Ερμή Πατρών, η Μαρία Σκαπέρδα από τον Πέλοπα Πατρών και ο Διονύσης Κεκκάτος από τον Γλαυκό.
Από εκεί και πέρα σήμερα θα γίνει η Γ.Σ. και οι εκλογές -ηλεκτρονικά με το σύστημα «Ζευς»- στην ΕΟΠΕ όπου υποψήφιοι είναι ο νυν πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος με έτερο υποψήφιο τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Φαβορί λέγεται πως είναι ο Γεώργιος Καραμπέτσος.
Με την παράταξη Καραμπέτσου υποψήφιος για το Δ.Σ.είναι ο Πατρινός Τάκης Αντωνόπουλος της Παναχαϊκής. Επίσης η Αφροδίτη Τσιχριτζή του Άθλου Πατρών είναι υποψήφια για αναπληρωματικό μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής.
Ο ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΕ
Οι υποψηφιότητες συνεχίζονται αύριο που θα λάβει χώρα η Γ.Σ. της ΚΟΕ, ωστόσο η εκλογική διαδικασία θα γίνει εκτός απροόπτου αύριο και έχουμε δύο Πατρινούς που είναι μελή του ΝΟΠ, τον Νίκο Φιλόπουλο υποψήφιο για το Δ.Σ. με την παράταξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου.
Αντίπαλος του Γιαννόπουλου είναι ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος έχει πάρει άτυπα το χρίσμα από τον Διαθεσόπουλο που δεν κατεβαίνει λόγω ορίου ηλικίας με τις εκτιμήσεις να μιλούν για ντέρμπι ανάμεσα στους δύο υποψήφιους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement