Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αξιόλογη παρουσία του Πατρινού Πέτρου Μαντά που άγγιξε την εκλογή στο κεντρικό ΣΕΓΑΣ, αλλά δεν ευνοήθηκε στην κλήρωση

Published

on

Έφτασε μέχρι την πηγή ο Πατρινός Αρχιτέκτονας Πέτρος Μαντάς στο ντεμπούτο του στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ όπου ισοβάθμησε στην τελευταία εκλόγιμη θέση, με τον Παναγιώτη Δημάκο με 74 ψήφους.

Μετά από κλήρωση υπερίσχυσε ο παράγοντας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία  Στίβου. Προέκυψαν δύο μονομαχίες για την Προεδρία, όπου υπερίσχυσε η Σοφία Σακοράφα έναντι της Αναστασίας Κελεσίδου με 117-111, κι είχε ως αποτέλεσμα το νέο Δ.Σ. να εκλεγούν 11 σύμβουλοι από την ΑΚΑΣ και 10 από την Αναγέννηση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ΑΚΑΣ μαζί με τη Σακοράφα, με αλφαβητική σειρά εκλέχθηκαν οι Γιατρουδάκης, Θεμελίδης, Κεντέρης, Λιούμπας, Μελαχρινός, Μυστακίδης, Παχατουρίδου, Πετσούλας, Χασκής και Δημάκος.

Από την πλευρά της Αναγέννησης με την Κελεσίδου εκλέχθηκαν οι Αλεξόπουλος, Βασιλειάδης, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Μπόλλας, Οικονόμου, Παπαδιάς, Ρετσινά και Τσώνης.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: «ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ»

Ο Πατρινός παράγοντας Πέτρος Μαντάς στο κλείσιμο της παρουσίας του τόνισε: «Δόθηκε ένας σκληρός αγώνας, με πολλούς αντιπάλους και θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Το αποτέλεσμα των εκλογών απαιτεί ενότητα και αποφάσεις κοινές για την πρόοδο του Κλασικού αθλητισμού που πασχίζουμε όλοι. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και σε όσους εκλέχθηκαν για επιτυχία στο έργο τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement