Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αναπληρωτής ταμίας στο Δ.Σ. της ΚΟΕ ο Ν. Φιλόπουλος

Published

on

Την πρώτη του πανηγυρική συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα (3/4) το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, που προήλθε από τις εκλογές της Ομοσπονδίας στις 29 Μαρτίου.

Με ομόφωνη απόφαση και των 21 νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η συγκρότηση του σε σώμα έγινε ως ακολούθως, για τις θέσεις του Προεδρείου με τον Πατρινό Νίκο Φιλόπουλο του ΝΟΠ να ορίζεται στη θέση του αναπληρωτή ταμία που είναι πολύ σημαντική ειδικά για κάποιον που εκλέγεται πρώτη φορά στο Δ.Σ.

Αναλυτικά η σύνθεση του νεου Δ.Σ.:

Α’ Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Λεωνίδας

Β’ Αντιπρόεδρος: ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

Γ’ Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΙΝΗ Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Δέσποινα

Ταμίας: ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ Ελευθερία

Αναπληρωτής Ταμίας: ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

Η Κέλλυ Αραούζου εκπρόσωπος των Αθλητών

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με ομόφωνη επίσης απόφαση του, όρισε την πρωταθλήτρια Κολύμβησης και Open Water Κέλλυ Αραούζου, ως εκπρόσωπου των αθλητών της Ομοσπονδίας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, όπως προβλέπει ο νόμος 2725/99 ως έχει τροποποιηθεί (άρθρο 22, παράγραφος 6) και χωρίς δικαίωμα ψήφου έως ότου υπάρξει η σχετική υπουργική απόφαση.

Μιλώντας σχετικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, τόνισε: “Σε καλωσορίζουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έχεις διαγράψει μια μεγάλη πορεία ως αθλήτρια. Με την επιλογή στο πρόσωπο σου, τιμάμε τους αθλητές, τους προπονητές, τα σωματεία και τους γονείς”.

Η πρωταθλήτρια μας, που ήταν παρούσα στη συνεδρίαση, είπε σχετικά, από την πλευρά της: “Σας ευχαριστώ πολύ, πρώτα για την πρόταση και μετά την εκλογή στο Δ.Σ. Στόχος μου να προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, για το αύριο των αθλημάτων μας και το μέλλον της ΚΟΕ. Ξέρω να κολυμπάω στα βαθιά”.

Σε επόμενο Δ.Σ θα ληφθεί απόφαση και για τον αναπληρωτή εκπρόσωπο των αθλητών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement