Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλωνας πανέτοιμος για το restart μετά από 5 μήνες, σήμερα (5 μ.μ.) με Ελευθερούπολη

Published

on

Ο Απόλλων δηλώνει πανέτοιμος για την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Μπορεί να έχει αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής όμως παραμένουν υψηλοί οι στόχοι των μελανόλευκων. Στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί στο Κλειστό της Περιβόλας την επίσης φιλόδοξη Γ.Σ. Ελευθερούπολης που έφθασε χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα.

Οι μελανόλευκοι ποντάρουν στην έδρα και την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των αθλητών που έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα τους απασχολούσαν και έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους τον τελευταίο μήνα που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μιας και ήταν από τις πρώτες ομάδες.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας ολοκληρώνοντας την προετοιμασία των μελανόλευκων ζήτησε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα διαθέτει αρκετούς έμπειρους αθλητές. Πάντως είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι καθώς μετά την αποχώρηση του Κόροιβου και του Αγρινίου οι μελανόλευκοι υποχώρησαν στην 2η θέση της βαθμολογίας εφόσον δεν μέτρησε η εκτός έδρας νίκη επί του Κόροιβου. Το θετικό για τον Νίκο Βετούλα είναι ότι στην διάθεσή του βρίσκονται όλοι. Συγκεκριμένα οι Τσιακμάς, Νιφόρας, Αγγέλου, Πουλιανίτης, Παπαφωτίου, Μολφέτας, Μπαζίνας, Ζούμπος, Αντωνάκης, ενώ την 12άδα θα συμπληρώσουν κάποιοι από τους νεαρούς αθλητές.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
16.00 Δάφνη Δ.-Φίλιππος Βέρ. Τσιμπούρης-Ρίζος-Νάστος (Άκελ)
17.00 Απόλλων Π.-Ελευθερούπολη Μαγκλογιάννης-Σκούτας-Ραχιώτης (Κωστής)
17.00 Τρίτων-Καρδίτσα Κωνσταντινίδου-Τσακαλογιάννης-Μαρινάκης (Γολεγού)
18.00 Αμύντας-Πανερυθραϊκός Ανδρικόπουλος-Στρέμπας-Σπυρόπουλος (Ελευθεριάδης)
17.00 Μαρούσι-Ψυχικό Ζακεστίδης-Καλογερόπουλος Φ.-Μηλαπίδης (Τηγάνης)
Τρίτη 6 Απριλίου
17.00 Καβάλα-Παγκράτι Τσιρτσιμάλης-Αγραφιώτης Ι.-Πράττος (Μπρίγκος).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement