Connect with us

Αθλητισμός

Εισήγηση για -10 στην ΑΕΚ

Published

on

Φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια η υπόθεση που είχε ανακινήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, εμπλέκοντας μάλιστα και την ΕΠΣ Αχαΐας όπως αναφέρει το a-sports.gr

Συνέχεια θα έχουμε στην υπόθεση με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας από την Επιτροπή δεοντολογίας. Η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ!

Οι «καμπάνες» είναι βαρύτατες αφού η ανώτερη ποινή σε αφαίρεση βαθμών είναι το -6, αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό που έχει να κάνει με τον ισόβιο αποκλεισμό του διοικητή της ΑΕΚ, του στενότατου συνεργάτη του ειδικά σε θέματα ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου και του μέλους της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Ολα δείχνουν πως ΑΕΚ και Μελισσανίδης θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετηθεί, καθώς θα πρέπει να αποδειχθεί η καταγγελία που έχει γίνει και η εμπλοκή όλων των προσώπων.

Από την πλευρά του «Δικέφαλου» ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται για παραπομπή της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά για την εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου, προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει να θα προχωρήσει σε παραμομπή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement