Connect with us

Αθλητισμός

Παιχνίδι-κλειδί

Published

on

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (3μ.μ.) από τον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 με φόντο την 6άδα

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα πολύ κρίσιμο αλλά και παιχνίδι-κλειδί είναι αυτό που δίνει η ομάδα της Παναχαϊκής σήμερα (3 μ.μ.) με αντίπαλο το Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η Παναχαϊκή στη Βοιωτία θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα της δώσει κατά μεγάλο ποσοστό την είσοδό της στην 6άδα. Αυτό διότι στα δύο ερχόμενα ματς οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται τα Χανιά και τον Εργοτέλη, δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας με την Ξάνθη.

Όπως καταλαβαίνετε το σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό είναι όλα τα λεφτά και οι Αχαιοί ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξάλλου οι «κοκκινόμαυροι» το έχουν ξανά κάνει στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς όπου με ιδιαίτερη ευκολία «καθάρισαν» τους «πράσινους» με σκορ 2-0. Για την ιστορία και τα δύο τέρματα είχε πετύχει ο Χρήστος Αραβίδης στο 51΄ με πέναλτι και στο 70΄ με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Κουσκουνάς στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας σημείωσε δύο τέρματα ενώ ήταν και ένας εκ των κορυφαίων παικτών. Ο «κοκκινόμαυρος» φορ έδειξε ότι τόσο καιρό που ήταν τραυματίας ήταν σαν μαινόμενος ταύρος και όταν επέστρεψε ξέσπασε… Αυτόν ακριβώς τον Κουσκουνά θέλουν όλοι και στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Η Παναχαϊκή αμυντικά είναι εξαιρετική και τόσο καιρό αυτό που της λείπει είναι το γκολ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χθες το πρωί οι «κοκκινόμαυροι» πραγματοποίησαν τα test Covid-19 όπως κάνουν κάθε εβδομάδα και εν συνεχεία έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς. Εκεί μετά το τέλος ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος ανακοίνωσε και την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κολοβούρης, Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Λαρέα, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μασούρας, Τσερούτι, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Γιούσης, Μπρους, Παπαδόπουλος, Κόκας, Μπελεζάκης, Αργυρόπουλος, Αραβίδης και Σκεπετάρης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μουστακόπουλος, Αποστολόπουλος αλλά και ο Πλιάτσικας.

  ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: «Να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας»

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Χρήστος Καραπίτσος δήλωσε στη «Γ» ότι η Παναχαϊκή πάει για τη νίκη στη Λειβαδιά: «Στόχος μας είναι να μπούμε στην 6άδα οπότε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν πρέπει να σκεφτόμαστε. Βέβαια ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς οπότε και η ισοπαλία για εμάς δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Αυτό που έχω ζητήσει από τους παίκτες μου είναι να είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι και να δείξουν το ίδιο πάθος και αγωνιστικά όπως και στα προηγούμενα ματς. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τον Λεβαδειακό τότε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Έχει να σκοράρει εκτός έδρας από τις 31 Ιανουαρίου

Για τους φίλους των στατιστικών στο σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής στη Λειβαδιά είναι μια καλή ευκαιρία να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ που την θέλει να μην έχει σκοράρει από τις 31 Ιανουαρίου όταν είχε βάλει τρία γκολ στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η πατρινή ομάδα δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία εκτός έδρας, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ δεν έχει σκοράρει σε αυτά! Από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στη Λάρισα 3-0, παίζει ποδόσφαιρο επί 630 λεπτά εκτός έδρας χωρίς να βάλει γκολ!

SL2

Και επίσημα στις 14.45 η έναρξη με Χανιά

Χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής και επισημοποιήθηκε πως το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τα Χανιά θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 14.45.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League 2 έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ιωνικός – Δόξα Δράμας (14.45 ERTSPORTS, Νεάπολης)

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός (14.45 ΕΡΤ3, Φιλιππούπολης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης (14.45 ERTSPORTS 3, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Ξάνθη – Διαγόρας (14.45 ΕΡΤ3, Ξάνθη Arena)

Εργοτέλης – ΟΦΙ (14.45 ERTSPORTS, Παγκρήτιο)

Παναχαϊκή – Χανιά (14.45 ERTSPORTS 2, Αγυιάς

Το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής με τους διαιτητές έχει ως εξής:

(15:00): Α.Ε. Καραϊσκάκης- Ιωνικός (Ανδριανός)

(15:00): Τρίκαλα-Ξάνθη (Ζαμπάλας)

(15:00): Δόξα Δράμας- Απόλλων Λάρισας (Πολυχρόνης)

(15:00): Ο.Φ. Ιεράπετρας- Χανιά (Τσαμούρης)

(15:30): Γ.Σ. Διαγόρας- Γ.Σ. Εργοτέλης (Αγγελάκης)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 18 αγώνες)

Ιωνικός         25-15 37

Λεβαδειακός          22-9   32

Ξάνθη            16- 9  31

Εργοτέλης    20-13 28

Χανιά 12-8   28

Διαγόρας Ρόδου    14-18 26

Παναχαϊκή   15-10 25

Απόλλων Λάρισας 10-12 21

Δόξα Δράμας          14-27 20

Τρίκαλα        15-18 19

Καραϊσκάκης          11-26 12

Ο.Φ. Ιεράπετρας   16-25 12

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement