Connect with us

Βόλεϊ

Επιστροφή στη δράση για το Patras Beach House

Published

on

Από τη στιγμή που οι λοιμωξιολόγοι έδωσαν το πράσινο φως στο ασφαλές άθλημα του beach volley, έγινε το πρώτο ομαδικό άθλημα που άνοιξε στην Ελλάδα μαζικά, έστω και με περιορισμό τα τέσσερα άτομα ανά γήπεδο και υποχρεωτικό rapid τεστ κάθε βδομάδα.

Έτσι εδώ και λίγες μέρες οι εγκαταστάσεις του Patras Beach House, που βρίσκονται στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, είναι καθημερινά ανοιχτές από το πρωί μέχρι τις 20:30 γεμίζοντας από ερασιτέχνες αθλούμενους αλλά και τους αθλητες ποδοσφαίρισης που είδαν τα πρωταθλήματα σάλας σε άνδρες και γυναίκες να διακόπτονται άδοξα λόγω της πανδημίας.
«Στην αρχή το υποχρεωτικό τεστ μάς τρόμαξε, αφού ήταν κάτι ξένο, αλλά το συνηθίσαμε όλοι και τελικά μας προσφέρει και μια παραπάνω ασφάλεια σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει ο πλανήτης με την πανδημία και το τηρούμε ευλαβικά παρακολουθώντας καθημερινά τα δωρεάν τεστ που πραγματοποιεί στην πόλη η 6η ΥΠΕ» τονίζει ο Σωτήρης Κορφιάτης.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Πάτρα και στις εγκατάστασεις του Patras Beach House θα γίνει και δυνατό τουρνουά βόλεϊ, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές από όλη την ευρύτερη περιοχή.
Η συμφωνία έχει κλειδώσει και το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι η ημερομηνία που θα γίνει το τουρνουά, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει και δυνατά αστέρια από τη volley league.
H ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Η υπεύθυνη της εγκατάστασης Μαριώτα Αγγελοπούλου έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει στη Μαδρίτη τον Μάιο. Μάλιστα από τις 20 Απριλίου, η Αγγελοπούλου θα μεταβεί στην Κύπρο για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μαζί με τη συμπαίκτριά της Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement