Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Το πιστεύουν οι Γερμανοί, αλλά…

Published

on

Παίξε στοίχημα νόμιμα με την κορυφαία στοιχηματική stoiximan

Μια εβδομάδα πέρασε από την πρώτη μάχη της Σίτι με τη Ντόρτμουντ στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η Ευρώπη περιμένει να δει αν ακόμα μια χρονιά οι «πολίτες» θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με άδεια χέρια.

Οι Γερμανοί είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το έργο της πολυδιαφημισμένης ομάδας του Γκουαρντιόλα μόνο εύκολο δε θα είναι στη Βεστφαλία.

Ντόρτμουντ: Αποχώρησε νικήτρια με 3-2 από τη Στουτγκάρδη στην προηγούμενη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Είχε πλήρη πρωτοβουλία μέχρι το 60′, αλλά στο πρώτο 45λεπτο δεν βρήκε ακρίβεια στις τρεις καλές στιγμές της και από μία απλή σέντρα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Γύρισε την κατάσταση στο δεύτερο 45λεπτο, προηγήθηκε με 2-1 μα οπισθοχώρησε κάπως υπερβολικά, τιμωρήθηκε με την ισοφάριση στο 78′ και βρήκε μακρινό σουτ στο 80′ για το γκολ της επικράτησης.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Χιτς – Μορέι, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο – Μπέλιγκχαμ, Τσαν, Νταχούντ – Ρέινα, Χάαλαντ, Ρόις.

Μάν. Σίτι: Κι όμως δεν είναι άτρωτη… Προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα το Σάββατο, αφού υπέστη ήττα-σοκ, 1-2 εντός έδρας από τη Λιντς. Υπερβολικά φλύαρη η εικόνα της, τιμωρήθηκε στο 42’, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απέκτησε αριθμητικό αβαντάζ και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, αφού μετά την ανάπαυλα πίεσε ασφυκτικά.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κάνσελο – Ντε Μπρούινε, Ρόδρι, Γκιντογκάν – Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ είναι αναγκασμένη να ψάξει ένα γκολ και μετά να αμυνθεί, κάτι που δεν είναι στο DNA της. Η Σίτι αν βρει πρώτη αυτή γκολ θα κάνει το έργο της πιο απλό, έχοντας χώρους για κόντρα. Δε βλέπουμε έκπληξη, θα πάμε με το συνδυασμό του Χ2 με το over 2.5 στο 1.91 της stoiximan.

Για προγνωστικά στοιχήματος, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Ροή ειδήσεων

Advertisement