Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κατάθεση στεφάνου στη «Δροσιά»

Published

on

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, κατέθεσε, χθες, 54 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967, στεφάνια στα Δημοτικά Σχολεία Αγίας Σοφίας και Δροσιάς, τιμώντας τους αγωνιστές που διώχθηκαν από την χούντα.

«Τιμώντας κάθε χρόνο τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, τιμάμε τους αγώνες του ελληνικού λαού που είναι βαριά παρακαταθήκη για τις νέες γενιές και αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός και όλοι οι λαοί μπορούν να υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δίκια τους με αγώνες», δήλωσε ο αντιδήμαρχος.

Εξ άλλου, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης επισημαίνει πως «η καλύτερη απόδοση τιμής είναι το «μπόλιασμα» των σημερινών αγώνων του εργατικού – λαϊκού κινήματος με τα συμπεράσματα της περιόδου.

Η εργατική – λαϊκή κινητοποίηση είναι σήμερα αναγκαία όσο ποτέ, ώστε να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα που κερδήθηκαν με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών, ανάμεσα στους οποίους, εξέχουσα θέση θα έχουν πάντα οι αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement