Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεχές ωράριο (9 π..- 8 μ.μ.) σήμερα και αύριο στα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας

Published

on

«Μουδιασμένη» παραμένει η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας, παρά την αυξημένη παρουσία τους στο ιστορικό κέντρο.

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν τα καταστήματα με τα είδη παιδικής ένδυσης και υπόδησης,τα καταστήματα με τις λαμπάδες και τα είδη παιχνιδιών, τα οποία συγκεντρώνουν το αγοραστικό ενδιαφέρον. Οι νονοί σπεύδουν να ψωνίσουν για τα βαπτιστήρια τους και οι γονείς να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών, δίνοντας μια «ανάσα» στην αγορά της πόλης.

Ωστόσο, στα υπόλοιπα καταστήματα το ενδιαφέρον παραμένει υποτονικό. Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κωνστνατίνος Ζαφειρόπουλος δηλώνει στην «Γ» πως «κίνηση παρατηρούμε στα παιδικά είδη και όχι στο σύνολο της αγοράς. Περιμέναμε μεγαλύτερη κίνηση στα καταστήματα. Διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος είναι «κουμπωμένος», δεν έχει αγοραστική δύναμη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί είναι σε αναστολή, άλλοι έχουν χάσει τις δουλειές τους και στο ό,τι πολλές επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας ευελπιστεί να κάνει «ανάσταση» με τις αγορές της τελευταίας στιγμής μετά από έναν πολύμηνο Γολγοθά που ανέβηκαν με τις επιχειρήσεις τους κλειστές λόγω της πανδημίας.

«Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο δώρο του Πάσχα και στις αγορές της τελευταίας στιγμής. Εμείς σήμερα Μ. Τετάρτη και αύριο Μ. Πέμπτη θα είμαστε ανοικτοί, με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για να εξυπηρετήσουμε τους καταναλωτές προσφέροντάς τους ποιότητα και καλές τιμές», καταλήγει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement