Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ανοίγει από αύριο η εστίαση-Πυρετώδεις προετοιμασίες από επιχειρηματίες και εργαζόμενους(ΦΩΤΟ)

Published

on

Πέρασαν έξι μήνες αγωνίας και υπομονής για επιχειρηματίες και εργαζόμενους του κλάδου της εστίασης, ο οποίος τη Δευτέρα του Πάσχα επανεκκινεί.

Στο νέο ξεκίνημα, καφετέριες και εστιατόρια θα λειτουργούν αποκλειστικά στους εξωτερικούς χώρους με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους, ενώ οι πελάτες θα την αποχωρίζονται μόνο για όσο διάστημα κάθονται στα τραπέζια. Η μετακίνηση θα γίνεται με τη χρήση του κωδικού 6 στο καθιερωμένο  πια sms στο 13033. Με δεδομένο πως η απαγόρευση κυκλοφορίας τίθεται σε ισχύ στις 23.00 τα καταστήματα θα σταματούν την εξυπηρέτηση πελατών στις 22.45 και θα λειτουργούν από εκείνη την ώρα μόνο με τη μορφή του take away και του delivery.

Το gnomip.gr βρέθηκε στην παραλιακή των Βραχνεΐκων  και κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του τις πυρετώδεις διεργασίες ενόψει του αυριανού ανοίγματος.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και όλοι αγωνιούν για το ποια θα είναι η συμπεριφορά των πολιτών και πως θα αντιδράσουν στο άνοιγμα της εστίασης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement