Connect with us

Αθλητισμός

Χωρίς πλέον άγχος για την πρώτη νίκη στα μπαράζ παραμονής

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (14:45) τα Τρίκαλα που καίγονται… για βαθμούς

 ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Η ομάδα της Παναχαϊκής πλέον και μαθηματικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ αποδεσμεύοντας το όποιο άγχος διακατείχε τους «κοκκινόμαυρους».

Αυτό σημαίνει ότι στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσουν να παίξουν πιο ελεύθερα χωρίς άγχος με στόχο φυσικά να πάρουν και την πρώτη τους νίκη στα μπαράζ παραμονής απέναντι στα Τρίκαλα.

Η ομάδα ωστόσο της Θεσσαλίας «καίγεται» για τους βαθμούς θέλοντας να αποφύγει να μπει σε περιπέτειες αφού βρίσκεται στην 2η θέση με 25 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι το έργο των Πατρινών θα είναι δύσκολο όμως από την άλλη δεν έχουν άγχος για να μην μπορούν να παίξουν ελεύθερα και να βγάλουν πράγματα εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Είναι λογικό τα πόδια να μην είναι «βαριά» και το παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» να είναι πιο ελεύθερο και να το χαρούν και οι ίδιοι.

Όπως είναι φυσικό ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Καραπίτσος θα κάνει ροτέισον στην αρχική 11άδα χρησιμοποιώντας παίκτες που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Να βγάλουν το ταλέντο τους»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής μιλώντας στη «Γ» επισήμανε ότι θα δοθούν ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να δείξουν και οι ίδιοι το ταλέντο τους.

«Πλέον δεν υπάρχει άγχος και θα δοθούν ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να δείξουν το ταλέντο τους», τόνισε στη «Γ» ο Χρήστος Καραπίτσος: «Πρέπει να τα δώσουν όλα για να μπορέσουμε να τους αξιολογήσουμε και καλύτερα και να υπολογίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα δεν θα ξεκινήσουν όλοι μαζί αφού πρέπει να είναι πλαισιωμένοι και από τους έμπειρους όμως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα χρησιμοποιηθούν όλοι».

 

Mε αρκετές απουσίες 

Εκτός αποστολής τέθηκαν τέσσερις κοκκινόμαυροι αφού έχουν προβλήματα τραυματισμών. Αυτοί είναι οι Πατάπης, Κόκας, Πλιάτσικας αλλά και ο Σταμόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την άλλη ο Αποστολόπουλος θα είναι στην αποστολή χωρίς όμως να υπολογίζεται από τον Χρήστο Καραπίτσο αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

*Ο έμπειρος διαιτητής της Σούπερ Λιγκ 1, Περράκης από τον σύνδεσμο της Αθήνας θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Τρίκαλα. Βοηθοί του θα είναι οι Κόλλιας από την Ήπειρο και Κάλλη από την Ανατολική Αττική ενώ 4ος θα είναι ο Μπακογιάννης από την Αθήνα.

* Όπως ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ, τα αποτελέσματα των τεστ Covid, στα οποία είχαν υποβληθεί όλα τα στελέχη και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι όλα αρνητικά.

 

Χωρίς τέσσερις και τα Τρίκαλα

Με απουσίες θα αγωνιστούν σήμερα κόντρα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Αλμπάνης, Ελευθεριάδης και οι τραυματίες Γιακουμής και Γκάρας.

Έτσι η αποστολή του ΑΟΤ αποτελείται από τους εξής: Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Κλεμέντε, Νάστο, Ευθυμίου, Ζησόπουλο, Ζώγκο, Κεχαγιά, Νιάρο, Πανίδη, Παπαγεωργίου, Πέλκα, Πιαστόπουλο, Ριζογιάννη, Σκόνδρα, Σουλιώτη, Σταματή, Στεφανίδη, Τάχατο.

 

Συζητήθηκε η υπόθεση με τα Χανιά

Η διοίκηση της Παναχαϊκής απολογήθηκε χθες στον αθλητικό δικαστή σχετικά με την κλήση της σε απολογία για τα όσα είχαν γίνει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά και συγκεκριμένα για ρίψη αντικειμένου.

Την πατρινή ΠΑΕ εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος, Χάρης Γρηγορίου ο οποίος ανάφερε τα επιχειρήματά του μιλώντας για μεμονωμένο περιστατικό που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε και αναμένεται η απόφαση τις επόμενες μέρες.

 

 

Ο Ζαμπαλάς στο ντέρμπι της Δράμας

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Καραϊσκάκη. Η εν λόγω αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ζαμπαλάς από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Στο άλλο παιχνίδι η Ιεράπετρα φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Λάρισας με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Διαιτητής ορίστηκε ο Γρατσάνης από τον Σύνδεσμο των Τρικάλων.

 

Αναλυτικά τα σημερινά (14:45) παιχνίδια με τους διαιτητές έχουν ως εξής:

Παναχαϊκή-Τρίκαλα: Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας: Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης: Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 Play out

Παναχαϊκή       23-24        31

Τρίκαλα            16-21         25

Απόλλων           15-22        25

Δόξα Δρ.           19-41        24

Καραϊσκάκης   18-35        20

Ιεράπετρας      20-32        17

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement