Connect with us

Αθλητισμός

“O θάνατός σου, η ζωή μου…” Ματσάρα στο “Φ. Αραβαντινός” για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Published

on

Η Θύελλα υποδέχεται σήμερα (17:00) στο «Φ. Αραβαντινός» τον Διαγόρα για την 8η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

 

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της Αχαΐας ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων για την 8η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν έτσι ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες. Δυστυχώς, τα περιθώρια από τότε που πάρθηκε η απόφαση να επαναρχίσει το πρωτάθλημα έχουν στενέψει πολύ με τις ομάδες να μην έχουν την πολυτέλεια να προετοιμαστούν σωστά μετά την μεγάλη διακοπή αλλά και για το πρωτάθλημα που μειώθηκε μόλις σε ένα γύρο.

Η Θύελλα βρίσκεται στην 11η θέση με 5 βαθμούς ενώ ο Διαγόρας στην 10η με 7 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες θα «πολεμήσουν» για την κατάκτηση των τριών βαθμών έτσι ώστε να ελπίζουν στην παραμονή τους στην κατηγορία. Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Φ. Αραβαντινός» όπου οι Θυελλιώτες μετά το παιχνίδι με τον Πάμισο επέστρεψαν στην έδρα τους και διαιτητής ορίστηκε ο Αχαιός Παναγιώτης Καδδάς. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδριανός και Σταθόπουλος.

Πέρα από το ντέρμπι της Αχαΐας υπάρχει και το ντέρμπι της Ηλείας καθώς ο Αίαντας Γαστούνης υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι ερυθρόλευκοι για να μην αντιμετωπίσουν κανένα θέμα παραμονής έχοντας το… πάνω χέρι, χρειάζονται τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι έχοντας άριστο κλίμα θέλουν και αυτοί τη νίκη αφού έχουν στην συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μεσσήνιος ρέφερι Ρέκκας με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Αθανασόπουλο.

Η Αχαϊκή ταξιδεύει στο Ληξούρι που φιλοξενείται από τον τοπικό Παλληξουριακό με τους κιτρινόμαυρους να επιθυμούν το «διπλό» έτσι ώστε να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού που ήδη βρίσκονται με 9 βαθμούς. Το ματς θα διευθύνει ο Ηλείος Ρηγόπουλος με βοηθούς του Λιάπη και Κόρδα.

Τέλος, ο Παναιγιάλειος θα μεταβεί στο γήπεδο του Μελιγαλά όπου εκεί θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο τον δυνατό Πάμισο. Οι μελανόλευκοι που στο πάγκο τους θα έχουν τον νέο προπονητή Μίλτο Γκόφα θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στην βάση τους με γεμάτες τις αποσκευές τους συνεχίζοντας να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδια θα διευθύνει ο Λιάρος από τον Σύνδεσμο Λακωνίας με βοηθούς τους Μπεκιάρη και Αντωνόπουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

14.30: Παλληξουριακός-Αχαϊκή, Ρηγόπουλος (Ηλείας)

15.00: Εθνικός Σκουλικάδου-Τσιλιβή, Μιχαλόπουλος (Ζακύνθου)

17.00: Θύελλα Πατρών-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Καδδάς (Αχαΐας)

17.00: Αίας Γαστούνης-ΠΑΟ Βάρδας, Ρέκκας (Μεσσηνίας)

17.00: Πάμισος-Παναιγιάλειος, Λιάρος (Λακωνίας)

17.00: Ναυπακτιακός Αστέρας-Διαβολίτσι, Αθανασίου (Άρτας).

Ρεπό: Ζάκυνθος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Ο Κουλούρης του Αίαντα Γαστούνης οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ έχοντας φτάσει τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί με 5 γκολ ο Νάκας του Ναυπακτιακού Αστέρα.

8 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (Αίας).

6 ΓΚΟΛ: Νάκας (Ναυπακτιακός).

5 ΓΚΟΛ: Γκάτσης (Ναυπακτιακός/Παναιγιάλειος),

4 ΓΚΟΛ: Βλασόπουλος (Διαγόρας), Κούνια (Ζάκυνθος),

3 ΓΚΟΛ: Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Νικολακόπουλος (Εθνικός).

2 ΓΚΟΛ: Αλεξανδρής Δ. (Διαγόρας), Ζώντος (Ζάκυνθος), Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Μεταξάς (Εθνικός), Μπράτι (Παλληξουριακός), Πάγιας (Διαβολίτσι), Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός), Τσουλάκος (Διαβολίτσι) Τσότρας (Θύελλα), Χριστόπουλος (Παναιγιάλειος).

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement