Connect with us

Γυναίκα

Οι φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσετε τις ραγάδες

Published

on

Οι ραγάδες είναι ένα αισθητικό πρόβλημα, το οποίο παρόλο που δεν επηρεάζει την υγεία σας, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Πώς μπορείτε όμως να τις αντιμετωπίσετε αφού εμφανιστούν στο σώμα σας; Δείτε τους καλύτερους φυσικούς τρόπους.

Κρέμες με βιταμίνη Ε ή βούτυρο κακάο

Προϊόντα όπως κρέμες με βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό ή με βούτυρο κακάο, το οποίο παρέχει ενυδάτωση και ανακούφιση από το αίσθημα κνησμού ή λάδια και γαλακτώματα μειώνουν σημαντικά την εμφάνιση των ραγάδων.

Απολέπιση

Κάνετε τακτική απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να δώσετε στην επιδερμίδα σας μια πιο λεία και λαμπερή όψη.

Υγιεινή διατροφή

Η διατροφή επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και στη διατήρηση μια καλής κατάστασης του δέρματος. Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά κυρίως πλούσια σε βιταμίνες Α, C, Ε και μείνετε ενυδατωμένη με αρκετό νερό μέσα στην μέρα.

Τακτική άσκηση

Η καθημερινή άσκηση βοηθάει στην τόνωση των μυών και στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τη μείωση των ραγάδων είναι η αερόβια γυμναστική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement