Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (23/5)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε από ημεδαπό άνδρα σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς τροφίμων, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν από είκοσι ημέρες απέστειλαν σε ημεδαπό άνδρα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώνοντας τον για την πώληση ζώων, από εταιρεία με έδρα χώρα του εξωτερικού.

Στη συνέχεια ο παθόντας επικοινώνησε με άγνωστο δράστη (διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας) και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό χώρας του εξωτερικού, το χρηματικό ποσό  των (4.000) ευρώ ως προκαταβολή  για την αγορά των ζώων, χωρίς έως τώρα να τα έχει παραλάβει.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κάνναβη, συνολικού βάρους (19,5) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα), διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν  από υπεραγορά τροφίμων, διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας (75) ευρώ, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας απείλησε και εξύβρισε τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε οκτώ πελάτες στο εσωτερικό του.

Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement