Connect with us

Μπάσκετ

ΕΟΚ: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη

Published

on

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΟΚ θέτουν σε αμφιβολία την διεξαγωγή των εκλογών και αναμένονται με αγωνία οι επόμενες ενέργειες.

Στον αέρα οι εκλογές της ΕΟΚ μετά και την πρόσφατη ενημέρωση της γενικής γραμματείας αθλητισμού. Εκεί όπου ουσιαστικά τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς διαψεύδουν τα περι ετοιμότητας που ανέφερε ως τώρα η Ομοσπονδία.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και για το λόγο αυτό τα μέλη προσωρινή διοίκησης της ΕΟΚ ενημερωθήκαμε πριν από λίγη ώρα για έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Όπως έγινε γνωστό το Δ.Σ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/5 το μεσημέρι.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην πρόσκληση για διοικητικό συμβούλιο δεν υπάρχει ατζέντα συζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα διεξαχθούν οι εκλογές την Κυριακή 30/5.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ενάντια στη διεξαγωγή εκλογών υπό τις παρούσες συνθήκες είχε τεθεί η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα.

Κάνεις πλέον δεν μπορεί να ερμηνεύσει το οτιδήποτε και το σίγουρο είναι ότι το μπάσκετ ταλαιπωρείται, διασύρεται και γελοιοποιείται στα γραφεία και στα δικαστήρια. Χάνοντας έτσι σημαντικό παραγωγικό χρόνο θα μπορούσε να αξιοποιήσει για την εξέλιξή του σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα.

www.sportime.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement